Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyvuyfy

WYBIEL?ODPLAMIACZ? Proszę Panie o rady.

Polecane posty

Gość hyvuyfy

Witam,mam taki problem może głupi,ale jest. Otóż czy wybielacz to odplamiacz? Nigdy nie musiałam usuwać plam,zawsze wszystko w proszku schodziło. Teraz potrzebuje coś dobrego co wybieli całą białą rzecz i usunie plamy z białej z ciemnym wzorem. I takie coś co usunie plamy z niemowlęcych ciuszków. Co możecie mi polecić.

nie to nie to samo. Wybielacz zwykle zawiera chlor a odplamiacz wodę utlenioną lub jakieś jej wariacje. Jak potraktujesz wybielaczem coś kolorowego to kolor może się zniszczyć. Wybielacz tylko do białych rzeczy, odplamiacz do wszystkiego. Jak używam vanisha lub ariela i jestem zadowolona.

Gość hyvuyfy
dzięki wielkie i pozdrawiam.

Gość olga.w
Ja namaczam w vanishu na cala noc nastepnie piore w pralce na 60 badz 90 po plamach ani sladu kolory zachowane

Gość gość
dobrze mieć i odplamiacz i wybielacz pod ręką po nie wiadomo nigdy co się przyda akurat, najlepsze są zdecydowanie te z Niemiec i nawet jak u nas na rynku są niby te same to jednak różnica w jakości jest widoczna i znaczna, dlatego ja ogólnie wszystkie środki do prania zamawiam z http://sklepzproszkami.pl/ i starczają mi na dużo dłużej niż te kupowane u nas bo wystarczy ich używać znacznie mniej

Gość gość
E tam, niemiecka chemia jest przereklamowana!