Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blady ranek

Facet 36lat, po rozwodzie i 26 panna -dziewica?

Polecane posty

Gość blady ranek

Miał żonę, jest doświadczony w tych sprawach,a ja zielona i on o tym nie wie. Boję sie w nim zakochać, nie wiem jak mu powiedzieć i normalnie się tego wstydzę :(

Gość fotografer
nie rób tego !!! nie marnuj sobie zycia

Gość blady ranek
mam 26 lat, życie chyba już sobie zmarnowałam

Gość chcialbym....
juz marnujesz bo myslisz w kwestiach sexu .... skad jestes w ogole

Gość rozkoks343
ja mam 29 lat i jestem prawiczkiem

Gość Lucyna która się nie myli
Dziesięć lat to żadna różnica. Oddaj się szaleństwu, miłości. Powodzenia :-D

Gość chcialbym....
pomysl logicznie dziewczyno to nie jedyny facetz którym moglabys zasmakowac rozkoszy ... nie mysl w kategori sexu bo to blad i zla droga chyba ze sama chcesz tylko jednego 26 lat hmm to nic wielkiego zycie przed toba nie warjuj nie daj sie zwariowac

Gość autorko, ;piszesz w taki
niech te facet powie ci lepiej dlaczego sie rozwidl. dobrze ci ktos wyzej napisal nie mysl kategoriami sexu.

Gość chcialbym....
mysl logicznie niech sex nie zasloni ci wszystkiego innego dobrego to nie jedyny facet na ziem uwazam ze 10 lat to za duza roznica pomysl za 10 lat bedziesz goraca 30 a on bedzie juz 50 latkiem

Gość blady ranek
nie myślę w kategoriach seksu. Ale trudno o tym nie myśleć. 10 lat to nie problem, ale różnica w doswiadczeniach już tak. On był w związku i ma to doświadczenie, a ja nie. Czuję się przez to gorszym "materiałem" na dziewczynę dla niego :(

Gość blady ranek
Wiem czmu się rozwiódł. Jego żona zostawiła go dla jakiegoś typa.

Gość chcialbym....
skoro juz czujesz sie gorsza zastanów sie ... moge wiedziec skad jestes ??

Gość chcialbym....
dlaczego go zostawila maja dzieci...??

Gość blady ranek
"pomysl za 10 lat bedziesz goraca 30 a on bedzie juz 50 latkiem" Taaa, to akurat marne pocieszenie. 26 lat to już prawie 30....a żadna ze mnie "gorąca". Uważasz, że coś lepszego mnie czeka? Tylko co, samotność z kotem :D

Gość [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
bladr ranek spokojnie 3 lata temu bylam w podobnej sytuacji, z tym tylko ze mialam 28. Powiedzialam, jakos mnie z tego powodu nie ubylo, i do tej pory jest swietnie.

Gość blady ranek
Nie wiem czemu. Odeszła do tamtego faceta. Tylko tamten dla mnie wygląda jak spod ciemniej gwiazy...duży, łysy, przypakowany. Nie lubię takich, wiec nie wiem co ona w nim zobaczyła. A ten jest całkiem inny. Ma dobry kontakt z dziećmi (ma dwoje). Ale on w ogóle ma dobry kontakt ze wszystkimi, nawet moimi rodzicami.

Gość blady ranek
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ - ale coś się wydarzyło, czy jest jak było?

Gość chcialbym....
uwazam ze tak czeka cie cos lepszego ale nie z tym facetem to rozwodnik tzn ze cos musial spieprzyc w swoim zwiazku - czesto przenosi sie potem na inne zwiazki rozumiem cie bo mam podobny problem dlatego pytam skad nie wiem tez dlaczego pozwala ci na to zebys czula sie gorszym materialem .... pomysl 2 razy to nic nie boli a potem moze

Chyba ze myslisz w kategoriach byle jaki byle byl... To inna sprawa bo faktycznie 26 lat to jeszcze zaden wiek. Ale jesli facet Ci sie podoba, to Twoj brak doswiadczenia nie powinien miec zadnego znaczenia.

Gość dsfsdfsdfgds
Mężczyzna często się zmienia, jak już kobietę poderwie na stałe to pokazuje prawdziwą twarz. Dlaczego się rozstał z żoną to wiesz tylko od niego. Może było inaczej. Mężczyźni zawsze kłamią na ich korzyść. Żona mogła poznać faceta już jak podjęła decyzję, że nie chce z nim być. Ale może naprawdę spokorniał jak zobaczył, że kobieta może odejść.

Gość chcialbym....
... kazda dziewica kobieta to demon sexu ... z wiekiem potrzeby rosna uwazam ze z czasem mozesz czuc sie nie spelniona ...pomysl rozsadnie 10 lat to za duzo

Co masz na mysli pytajac czy jest tak jak bylo? Od dobrych 3 lat jestesmy razem i jakos nigdy nie narzekalam na jego doswiadczenie bo akurat to uwazam za bardzo dobra rzecz w przypadku gdy druga osoba jest zupelnie zielona, ani on nigdy nie narzekal na moje niedoswiadczenie.

Gość blady ranek
Czuję sie gorsza, bo teraz już 17 latki mają jakieś doświadczenia miłosne (nie koniecznie seks), a ludzie po 20 już na pewno. Nie wychodzę z założenia, że obojętne kto, ale aby był. Tylko zastanawiam się czy jak nie dam "nam" szansy to nie będę żałować i odwrotnie.

Gość tobie ma siebpodobac
A nie laskom z forum...

Gość No ja nie mogę..
"duży, łysy, przypakowany" Facet nie baba i powinien być wysoki i mieć mięśnie. Mężczyzna ma być silny, a nie mięczak. W łóżku na pewno ona ma się czym zachwycać, bo taka budowa faceta jest bardzo pociągająca.

Gość blady ranek
Wiem, ale przytłacza mnie jego doświadczenie, że miał już rodzinę, ma dzieci. Jest świetnym ojcem, dba o dzieci. Po rozwodzie a to już z 2-3 lata z nikim nie był związany. Nie wiem co o tym myśleć. Zakochana nie jestem, ale wiem, ze mogłabym być.

Alez glupie gadanie czuje sie gorsza bo nie mam doswiadczenia. A w czym Cie to czyni gorsza.

Gość chcialbym....
rozumiem ale ty wciaz o tym sexie a to nie wszystko ... moge wiedzoec czy jestes z wielkopolski

Gość blady ranek
No ja nie mogę..=ja nie lubię takich "karków", ale to kwestia gustu. Za to zostawiła wysokiego bruneta o ciemniej karnacji zniebieskimi oczami.

Gość blady ranek
Nie, nie jestem z wilkopolski. Kurcze, no nie o seksie, ale czytaj - pisałam, ze nawet 17 latki jakieś doświadczenia miłosne mają. Są w związkach i wiedzą, co to parterstwo.