Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula012206

Prezent dla chłopaka - proszę doradźcie

Polecane posty

Gość kasiula012206

21 maja chłopak, z którym się spotykam (nie jesteśmy razem, ale myślę, że coś z tego będzie) kończy 22 lata, ja mam 18. Chciałabym mu coś kupić, coś co by mu się przydało i żeby mu się podobało. Myślałam o: - koszuli lub koszulce, ale nie znam rozmiaru (do koszuli to trzeba znać obwód szyi, co mam go metrem zmierzyć? ;p) - jakieś śmieszne bokserki, ale też mogę mieć problem z rozmiarem. - srebrna bransoletka, ale się zastanawiam czy będzie w niej chodził ( ma srebrny naszyjnki, więc tak do kompletu myślałam, żeby mu kupić) Doradźcie co mogłabym mu kupić.

Gość 56yuhj
Kup komplet blielizny i pokaz sie w niej jako prezent :). Jesli nie jestescie razem, to prezent moze byc symboliczny. Teraz dasz cos drogiego, a pozniej jak bedziecie "chodzic" dasz mu pol majatku? Nie rozumiem zaangazowania w znajomosc, ktora nie jest zwiazkiem. Co kupic? Spytaj sie o jego Hobby, jesli jest graczem, jakas gre, jesli ma fiola na punkcie jakiejs kapeli, kup mu plyte ich itd...

Gość kasiula012206
hmm tylko ta nasza znajomość ciągnie się już tak od 2 lat. na początku byliśmy razem krótki okres czasu, a potem to były tylko takie rozmowy od czasu do czasu, jak to ze znajomym. a że teraz tak od 4-5 miesięcy jest bardziej na 'poważnie'. najpierw wolimy się poznać od 'początku', żeby nie było tak jak na początku naszej znajomości. więc zaangażowanie z obu stron jest. poza tym on w walentynki zaskoczył mnie prezentem, bo wcale się nie spodziewałam, ze cokolwiek od niego dostane (ja mu nic wtedy nie dałam), dlatego teraz chce mu dać jakiś większy, albo bardziej wartościowy prezent, tylko nie bardzo wiem co kupić.

Gość kasiula012206
co do jego hobby. hmm chyba jakoś specjalnie niczym się nie interesuje ;/ aa no i pracuje za granicą, więc jest bardzo rzadko w domu ;(

Gość 56yuhj
W sumie ciezko ci doradzic. z pierwszego postu wynikalo ze nie jestescie ze soba, a teraz czlowiek sie dowiaduje ze jednak tak, ale cos kombinujecie. Chodzilas z nim, Musi miec jakies hobby, cos co na tym punkcie ma bzika. Kazdy ma jakies zainteresowania. Wiesz liczy sie pamiec i nie koniecznie cos drogiego. Nie mam pomyslow, pozwolisz ze skoncze :).

Gość MagdaPolar
Może coś takiego mu się spodoba: http://prezent.fotograflublin.com/?17,sesja-zdjeciowa-bielizna-nagosc-zakryta-akt-z-zdjeciami-dla-chlopaka-narzeczonego-meza Mój zabiera moje zdjęcia w takim wydaniu w delegację ...