Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzona przyszla synowa

Matka mojego faceta nienawidzi mnie, a ja nawet nie wiem dlaczego

Polecane posty

To jest wrecz smieszne. Ta kobieta nie znosila mnie jeszcze przed poznaniem. I nie chodzi o to, ze jest zaborcza matka wrecz przeciwnie. Moj narzeczony to zaden maminsynek, ich kontakty tez nie sa za czeste, ale bardzo ja kocha i szanuje. Gdy jej powiedzial, ze mnie poznal i jestesmy razem to wypytala go mnie i od tamtej mnie nienawidzi. Nie nie lubi, nie znosi tylko nienawidzi i taktuje jak smiecia. Pierwszy raz widzialam sie z nia po zareczynach. Pojechalismy we dwojke ja odwiedzic, byla dla mnie obojetna nawet sie nie przywitala:O Gdy cos probowalam powiedziec, zagadac to patrzyla na mnie z pogarda i nawet nie odpowiadala. Drugi raz widzialam ja na weselu jego siostry, tez pojechalismy razem do niej. I wtedy uslyszalam jak mowi do niego ze powinien mnie zostawic, ze ona mu znajdzie lepsza:O Moj facet powiedzial, ze ma przestac i juz. Sprobowalam z nia po weselu porozmawiac to mi tylko powiedziala, ze jestem glupia jesli wierze w przetrwanie tego zwiazku i ona nie wierzy ze ja go kocham:O Nie wiem o co jej chodzi, jestem normalna dziewczyna, po studiach, pracuje i nie jestem jakas brzydka:P Caly czas ona mu wtyka jakies dziewczyny jak do niej jedzie to zaprasza na obiad coraz to nowa kobiete. on tez ma juz tego dosc. Zastanawia mnie jednak skad ta nienawisc, on tez nie wie. Byla ktoras w podobnej sytuacji?

Gość hbgcr
Bądź sobą i nie nadskakuj jej . Moja była taka sama .

Oczywiscie, ze nie mam zamiaru nadskakiwac:D Nie mam w ogole zamiaru jezdzic do nie czy spotykac sie z nia.

ostatnio miala pretensje ze po kazdej randce ze mna syn momentalnie zasypia nie wykazujac zadnego zainteresowania matka

Gość ijkol
Niektóre kobiety nie potrafią zrozumieć , ze dzieci wychowyje sie dla świata , nie dla siebie . Ona jest zwyczajnie zazdrosna , że odbierasz jej synusia, a ona będzie już tylko nr.2 No i według niej pewnie nie jesteś jego.godna .Typowe.I tak już zostanie .

oczywiscie wczesniej to podszyw. Nie, ona nie jest zazdrosna wlasnie w tym sek. Wczesniejsze dziewczyny akceptowala, nie jest z nim jakos zwiazana wiec to nie zazdrosc.