Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrykolega

Czy taka dziewczyna może się zainteresować tym chłopakiem?

Polecane posty

Gość dobrykolega

Od razu mówię,ja nim nie jestem,to jest mój kolega,on sie w niej kocha ale jestem wstydliwy i nie wie czy ona może sie w nim zakochać i z nim być,czy takie super dziewczyny lubią wstydliwych ale normalnych chłopaków? http://www.voila.pl/137/p96h6/?1

Gość the the more than end
only mną

Gość kirch baum e
Boże,wygląd nie świadczy o niczym ani wstydliwośc ważne że ten ktoś jest dobry dla drugiej osoby i szczery

Gość ta paskuda już była na
kafeterii.... :-O

Gość a czyż tez te zdjecie
chłopaka nie jest przeklejone z innej foty ? :o

Gość dghrf
" ale jestem wstydliwy i nie wie " - :D ups, wpadka!

Gość chory psychicznie schizofrenik
:D dobre

Gość fcfdhggjj
ten chlopak ma urode typowo chlopską, a ta dziewczyna no coz, calkiem ladna jakby byla "zrobiona", wg mnie nie pasują do siebie

Gość dobrykolega
Ale on jest taki,że jak by spróbował a ona by go nie chciała to on by przez pół roku z domu nie wyszedł,a on jest na prawdę dobry i pracowity.Sam już potrafi wszystko w polu zrobić i dobrze na tym wychodzi.

Gość to niech szuka żony
:o

Gość fcfdhggjj
no coz, moze poleci na jego dobre serce :) przystojniakiem to on nie jest i chyba dosc niski?

Gość ani ona piękna, ani ty...
spoko, pasujecie do siebie! Możesz do niej startować!

Gość gmdka
niestety taki widok w polsce jest dość powszechny :o Nie ma przystojniaków to muszą się brać za taki coś :O

Gość fcfdhggjj
bo przystojniak to zazwyczaj albo gej albo ruchacz...

Gość gmdka
fcfdhggjj, po części niestety prawda :( Dola kobiet jest straszna

Gość Mózgwgłowie
Jasne, że może. :)

Gość Rafineria
gmdka...jak czytam wypowiedzi takich zjebanych lasek jak Ty to pod bogiem nabieram ochoty na perwersje. Przysięgam, ze jakbyś wyskoczyła przy mnie do kogokolwiek z takim tekstem to najpierw bym ci dopierdolił pożżądnie, pozbawił odzienia, przepędził bosakiem przez jakieś ściernisko a na koniec oblał benzyną i podpalił....

Gość gmdka
Rafineria, dobrze się czujesz dziecko? :D Radzę odwiedzić lekarza

Gość no tak//
Wygląda na miłego i dobrego, a ona taka dla niego nie będzie, niestety:(

Gość Rafineria
Odwiedzałem nie raz. Często także gościnnie bywałem w ośrodkach...wypoczynkowych dla lekarzy, głownie psychiatrów;) Nie nie czuje się dobrze jak uświadomie sobie, że coś o ilorazie inteligencji wachającym się w przedziale od 0 do 50 panoszy się po tym świecie. Nie daj boże kiedyś dojdzie do tragedii i zajdziesz w ciąże:O Urodzisz trojaczki:O A ja będę musiał bezczynnie stać i patrzeć jak rośnie pokolenie, które doprowadzi ten świat do ruiny

Gość Rafineria
Poza tym jak ona jest ładna to tam w tle rośnie tropikalna dżungla a drogą na drugim planie przejeżdżaja na białych niedźwiedziach okoliczni mieszkańcy w drodze do pracy

Gość Rafineria
Owszem miła sympatyczna i nie wzbudzajaca odrazy ale raczej pucułowata i nieforemna jak kartofel. Cycki pojechały zdaje suię na wakacje ale całe szczęście odwraca od tego faktu uwagą rażąc po gałach wyregulowanymi finką brwiami...

Gość gmdka
Powtarzam jeszcze raz, radzę naprawdę skonsultować się z lekarzem bo oprócz frustracji spowodowanej niepojętą brzydotą, uniemożliwiającą kontakty międzyludzkie dochodzi mitomaństwo. Dzieciaczku chyba naprawdę z Tobą źle, czyżbyś dostał szlaban na konsolę żeś taki zdenerwowany? Nie wierzę, że w taki sposób może wypowiadać się ktoś dorosły, więc nie mam zamiaru prowadzić jakiejś głupiej pyskówki. Dlatego też tanecznym krokiem wypierdalay do mamusi zamiast się wyładowywać na damskim forum.

Gość hurts like heaven
Nie rozumiem, widzę dwóch kolesi.

Gość Rafineria
No tak. Teraz już jestem pewien, że ten temat to coś w rodzaju żartu. Nie wiem kto taki dowcipny jest ale stawiałbym na "kolegów" rzekomego autora. ;)

Gość Hehehehehhheee
Heheh desperacja

Gość Rafineria
Gmdk nie wiem gdzie się wybierasz tanecznym krokiem natomiast Fakt, że mnie nie znasz przy jednoczesnym wytykaniu mi rzekomej brzydoty też kwlifikuje się jako przypadek psychiatryczny. Moje wkurwienie nie wynika z frustracji tylko z nienawiści do takich człekopodobnych mutantów jak Ty. Zanotuj...Nie każdy kto ma do mnie jakieś ale jest zazdrosny o moją urodę...Zanotowałaś? To bądź tak łaskawa i nie podnoś mi ciśnienia....

Gość Myszka Miki w pantalonach
Rafineria gmdka...jak czytam wypowiedzi takich zj**anych lasek jak Ty to pod bogiem nabieram ochoty na perwersje. Przysięgam, ze jakbyś wyskoczyła przy mnie do kogokolwiek z takim tekstem to najpierw bym ci dopie**olił pożżądnie, pozbawił odzienia, przepędził bosakiem przez jakieś ściernisko a na koniec oblał benzyną i podpalił.... proponuję abyś nieco zbastował synek bo IQ to troche mało aby być człowiekiem

Gość dobrykolega
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi,jedziemy zaraz na dyskoteke,może się coś ruszy,cześć.

Gość Rafineria
Synek?