Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

przyznajcie się bez bicia

Polecane posty

Gość puk puk zakmnirye
Nie chce byc niegrzeczna, ale osoba ktora nie ma przyjaciol to o niej zleswiadczy, nikt fajny nie jest bez przyjaciol, to sie w naturze nie zdarza i to jest moje zdanie ale tez specjalistow, takze radze popracowac nad soba, mezus i corka to za malo, to wrecz smutne ze tylko to cie trzyma tutaj

Gość dumamamam
wiesz o tym że jestes na wiocha.pl? i ze ludzie się z Ciebie śmieją? jak to widzisz? jest Ci przykro?

Gość velvetty
twój mąż widział fote na wiocha pl?

Gość szybuj temaciku wysokoooo
jak ma na imię twój maz i córka

Gość obladioblada
a ja wiem jak to jest, choć mam jedną prawdziwą przyjaciółkę, jeszcze z liceum, razem też studiowałyśmy, ona mieszka teraz daleko, ale mamy kontakt :) i gdy się spotkamy to tak jakbyśmy się wczoraj rozstały :) natomiast wszystkie inne 'przyjaciółki" okazały się właśnie zazdrosne, zawistne wręcz o wszystko. Zerwałam wiele kontaktów, czas spędzam głównie z facetem właśnie i rodzinką. Jest mi teraz dobrze, już od wielu lat. Przyjaciółki ciągle próbowały ze mną w czymś rywalizować, obmawiały mnie, do tej pory próbują umilać mi życie poprzez np. plotki. Chyba nie potrafią pogodzić się z tym, że mam je w głębokim poważaniu i interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Naprawdę jest mi bez nich lepiej, może dlatego, że jestem introwertyczką? Ekstrawertycy tego nie zrozumieją ;)

Gość caroten
to ty jesteś ta słwana ;) jenifer co buduje domy nie wiedząc co i jak ale wie że wszystko jest bardoz drogie ? czytałam dizś taki temat gdize sie chwaliłaś kiblem :D

Gość Mini miniiii.
Jak jest szczęśliwa bez przyjaciół to spoko. Jeni mam do cb pytanie, otóż jak /gdzie poznalas swojego męża :)

Gość dumamamam
wstydzisz się odpowiedziec? żenua

Gość dumamamam
pewnie teraz siebie tam szukasz...