Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosopotrawie

Drogie mamy, poszukuje spacerówki...

Polecane posty

..do 8kg, z rozkładanym całkowicie siedziskiem, tacką dla dziecka, i dużym koszem na zakupy, cena do max 400zł.. jakie polecacie? Prosze o linki.

Gość kickaaa
a sama nie umiesz poszukać czy co? wybierz takąco ci sie podoba nudzisz się chyba w domu

Umiem szukać, a Ty czytać? Chce wiedzieć jakie polecacie, które się sprawdziły, a które okazały się nietrafionym zakupem.

Gość kickaaa
to sprawa indywidualna ,jedna szuka lekkiej ,druga wygodnej i daj juz spokój z tym problemem

Gość ja jestem z topiku
a malo jest topikow o spacerowkach?

O żesz, jestem na allegro, widze tysiące spacerówek, każdy sprzedawca poleca swoją.. chcialam znać opinie mam, które mają fajne lekkie spacerówki i jakiej firmy.. ktore sie sprawdziły, alre jak widać na kafe to wiele mądrego dowiedzieć się nie da.

Gość myssssszzzzzza
Mam spacerówke Graco Ultima, jest lekka, zwrotna, świetnie się prowadzi, ma tackę, ale niestety muszę ją sprzedać, ponieważ nie ma regulowanego podnóżka i mojemu dziecku wiszą nogi. Jest ona chyba dla dziecka około 1,5 rocznego albo całkiem małego. Zapłaciłam za nią 420zł. Polecam taką spacerówkę tylko dla dziecka w odpowiednim wieku.

myszaa - dzięki ja właśnie szukam też z regulowanym podnóżkiem. Moje dziecko ma 14 miesięcy. Mamy spacerówkę taką z kompletu 3w1. Bardzo ją lubie, ale jest jak dla mnie za ciężka, już mnie męczy znoszenie 14kg wózka i wnoszenie po schodach.. dlatego chciałam coś lekkiego, ale do 400zl ciężko mi znaleźć

Gość A weź zrób sobie betę
Ja miałam coneco i się sprawiła.