Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lato wszędzie już

Co dla 5 latki która nie chce jeździć na rowerze?

Polecane posty

Gość lato wszędzie już

Czy są rowery biegowe dla starszych dzieci? 14 i 16 czy tylko 12? Moje dziecko panicznie boi się roweru z pedałami. Nie chce jeździć, nie ma mowy o nauce ani z bocznymi kółkami ani bez nich. Do tej pory jeździła na rowerku biegowym 12 cali ale robi się już za duża na niego. Nie widziałam na allegro większych rowerków. Wie ktoś czy można takie dostać a jeśli tak to gdzie?

Gość ja jestem z topiku
o ja piernicze kobieto, masz google, allegro, ebay? szukaj leniwa krowo, a nie zawracaj glowe:O

Gość lato wszędzie już
Hulajnoga odpada bo mamy niedaleko las i pełno ścieżek i tam szalała na rowerku biegowym, ale widzę że jest już dla niej za niski a siedzonko ma max podniesione. Szukałam na allegro, szukałam w sklepach stacjonarnych w mieście ale nic nie bylo 14 calowego.

Gość lato wszędzie już
Nie, nie hulajnoga na pewno nie. Mamy dwie co prawda takiej z dużymi kolami nie, ale plastikową i taka składaną sportową i nie chętnie się nimi bawi. Ten rowerek biegowy tak jej się spodobał. Szukam na allegro to te 12 mają rożną wysokość siedzonka. Myślicie że siedzonko 3 cm wyższe zrobi duża różnicę czy tego nawet się nie odczuje? Bo nasz ma max 44 cm a znalazłam taki co ma 47 cm.

Gość ja nie pomogę ,niestety
ale co to ten rower biegowy ??z ciekawości ?