Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewiii

jakich kosmetyków używacie ??

Polecane posty

Gość ewiii

jakich kosmetyków na co dzień używacie i ile pieniędzy udajecie miesięcznie na kosmetyki?????

Gość guess whoosback
ok 100 zł

Gość hggh
yves rocher ale nie kupuje miesiecznie tylko zamawiam porzadna pake na 2 miesiace lub wiecej

Gość guess whoosback
Kosmetyki nie musza byc drogie, wazne zeby skladnik aktywny byl dopasowany do naszej cery Zawsze kupuje peeling Glyco A - ok 35 zł + kapsulki Dermogal A+E 10 zł, krem z filtrem Avene - jakies 40/50 zl ale to wystarcza mi na dluzej niz miesiac oraz krem Iwostin Sensitia za 32 zł - 150 ml wiec tez dlugodystansowiec. W sumie gdyby doliczyc kosmetyki kolorowe (kupuje rzadko i z głową) oraz takie zwykle kąpielowe sprawy to byloby wiecej... ale to trudno oszacowac

Gość ewiii
bo mi czasami się wydaje, że mam za dużo kosmetyków. Tu żel do golenia , golarki, żel do higieny intymnej, żel do twarzy , szampon, balsamy, kremy, pianki do włosów, samoopalacze , tusz do rzęs, podkład. kredka, pomadka itd

Gość guess whoosback
Zanim cos kupisz wejdz na strone wizaz.pl, poczytak opinie, przemysl, dopiero kupuj.

Gość niebieska kołdra
krem na noc i na dzień, fluid puder prasowany róż kilka cieni do powiek dwa tusze do rzęs

Gość a jak a jak
mydło +woda,dezodorant,mydlo szare:D