Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corkaa19

moja matka powiedziala mi dzisiaj ze jakby wazyla tyle co ja to by sie powiesila

Polecane posty

Gość corkaa19

ehhh

Gość corkaa19
czy 68 kg to jest na prawde tak duzo ??

Gość alexis12344321
ja waze 70 zalezy jaki wzrost...ja mam 168 - dla mnie dużo ale na szczęśnie stosuję diete ŻRYJ POŁOWE i schudłam przez 2 tyg 5 kg...

Gość Dek@ przestań
zakładać debilne tematy - please! :(

Gość corkaa19
ja jestem wysoka mam 175 moze dla ciebie to jest debilny temat ale ja przez taki jej glupi komentarz umiem nie wychodzic kilka dni z domu

słuchaj waga to nie wszystko,zależy jak wygladasz i się czujesz ze sobą,czy być szkieletem to takie piękne

Gość corkaa19
ciagle mnie kazdy porownuje do mojej matki bo jest bardzo szczuplla piekna itd itp i ciagle slysze schudnij schudnij ja ze soba sie dobrze czuje ale chwilami to sie zalamuje jak slysze znowu takie rzeczy

Gość czyli nie będzie ostatniej
" ja przez taki jej glupi komentarz umiem nie wychodzic kilka dni z domu" niegłupia kobieta, znalazła sposób:D

Gość corkaa19
to nie o to chodzi jej zebym w domu siedziala bo ona codziennie kaze mi wychodzic bo twierdzi ze ja wkurwiam w domu ciagle tlyko przy lodowce siedze no cholera rosne to mam apetyt i jem czy to takie zle

ja mam córkę 17 letnią i nigdy bym jej tak nie powiedziała,trzeba być debilem żeby własne dziecko wpędzać w kompleksy

Gość corkaa19
ja to juz nie wiem staracilam cala pewnosc siebie teraz

Gość 32424234
Matka mojej koleżanki robiła jej dokładnie to samo. Ciągle tylko jeden temat: odchudzanie, wpędzanie w kompleksy, komentarze na temat jej "tuszy" (laska wcale nie była gruba, miała jakieś 65 kg przy 170 cm)

nie przejmuj się tym tak bardzo,bo to nie jest powód do załamania,to jest twoje ciało i tobie ma być z nim dobrze a nie matce

a tatuś pewnie misiak? tak to często jest , widzę takie rodzinki, gdzie mama filigranowa, tatuś misiak wielki i córunia za tatusiem taka spora kuleczka, bo corki są często do ojców podobne, a otoczenie oczekuje że będzie wykapana sliczna jak mamusia i potem taka dziewczyna nie może być sobą, bo kurffa zawiodła otoczenie. :(

Gość 32424234
Łatwo mówić - nie przejmuj się, jak ktoś wciąż nad uchem gada "jesteś gruba". Na Twoim miejscu bym się uczepiła jakiejś rzeczy u niej. Np odpowiadałabym: ja przynajmniej jestem młoda. Albo: ja zawsze mogę schudnąć, ty nie pozbędziesz się już zmarszczek. Albo: ja mam chociaż coś, czego ty już nigdy nie odzyskasz: młodość.

Gość 32424234
ale jaka kuleczka? Dajcie jej spokój. Ma 175 cm i waży 68 kg - to jak najbardziej prawidłowa waga. Jest szczupla. Nie chuda, ale szczupla.

fakt łatwo się mówi ,ale dziewczyna przy swoim wzroście z pewnością nie jest gruba z wagą 68kg a takimi docinkami matka tylko ją krzywdzi

miałam na mysli małe dziewczynki (4-7 lat), bo takie się częściej widzi jak idą z rodzicami: mama mała, tata duży i córka za tatą urodę ma i taką kuleczką wyrośniętą na swój wiek jest, nie grubą tylko okraglutką.

Gość marlenaTłok
no jak ta 19stka, to twój wiek, to rośniesz już tylko wszerz

Gość marlenaTłok
szczupła? no szczupła, to też nie jest. słoniem nie jest, ale super figura to to nie jest

nieprawda, a narządy wewnętrzne, a masa mięsniowa, a komórki mózgowe? nie tylko w górę sie rośnie, nie tylko kości się wydłużają, kalorie w młodym wieku potrzebne sa na ogólny rozwój organizmu i jest to zwiększona dawka w stosunku do wieku w pełni dojrzałego.

marlenaTłok szczupła? no szczupła, to też nie jest. słoniem nie jest, ale super figura to to nie jest a skąd możesz wiedzieć jaką ma figurę?

Gość karczmareczka 123
matka i córka nigdy nie powinny byś rywalkami, jeśli relacja wchodzi na obszar rywalizacji oznacza to że jest makabrycznie zaburzona więź matka - córka. Cóż, tak bywa jesli matką zostanie pustak :P Dziewczyno miej na to zlew :)