Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia 2013**

W 20dc 2 kreski n ciążowym jedna blada. Zdjęcie

Polecane posty

Witam dziś zrobiłam test acon ultraczuły 10miu/ml. To dopiero 20dc!! Wyszla druga blada kreska. Byłam na clostilbegycie 5-9dc z owulacją 13dc. Czy to nie za wsześnie?? Nie mogłam się powstrzymać zatestuje za tydzień znow, macie zdjęcie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6480f0416476b090.html

Gość jakąkolwiek zapomogę
wiesz jak poród boli?

nie wiem ale sie dowiem :)

Gość JOLA13111987
testy można robić w 7b dni po stosunku. skoro w 13 dc miałaś owulacje i zapewne wtedy się staraliście to w 20 dc smiało można robic test. dla pewnosci powtorz go w dniu spodziewanej @. :)

Gość JOLA13111987
poza tym ja mam odwrotną sytuację jeśli chodzi o testy W maju ub. roku zdiagnozowano u mnie zespół policystycznych jajników czyli PCOS, a więc innymi słowy poważne problemy z zajściem w ciąże. W odróżnieniu od innych "chorych" nie miałam problemów z opóźniającą się miesiączką, wręcz przeciwnie cykle były bardzo krótkie, srednio 18 dniowe bezowulacyjne. Lekarz przepisywał mi leki typu duphaston ( od 16 dc) i bromergon na zbicie prolaktyny. Kiedy cykle wydłużyły się do 25-26 dni i stały się regularne dostalam clostylbegyt na owulację. Niestety ilość pęcherzyków była znikoma, a największy z nich i tak nie miał odpowiedniej wielkości, czyli jak na moje rozumowanie brak owulacji. jednak na usg pani doktor stwierdziła, że mam "Ładne" endometrium i żeby próbować zmajstrować bobasa. Jednocześnie duphaston miałam brać nie od 16 tylko od 18 dc. po 7 dniach od stosunku zrobiłam test- wynik negatywny, czekałam na @ nie przyszła- kolejny test negatywny, odczekałam 3 dni @brak kolejny test negatywny...i tak mam już 32 dc - @ spóżnia się 7dni co NIGDY się nie zdarzyło. Wizytę mam dopiero jutro. wiem, że to głupie, ale cały czas łudzę się, że może jednak to wymarzona ciążą. Boję się też,że stało się coś złego- jakieś torbiele czy coś... wiem,że to głupie ale muszę się w końcu gdzieś "wygadać" bo zwariuje... może któraś z was miała podobną sytuację do mojej....?

Gość waga wagowa
Jola,tak jak pisalam w topiku o porodach.mam pco i za soba 3ciaze. Autorko-serdecznie gratuluje .

Gość JOLA13111987
czy możesz podać link do tego tematu??

Gość JOLA13111987
a co do jasnej kreski- kolor nie ma znaczenia- najważniejsze ze jest kreseczka- tak wiec 3mam kciuki za szczesliwe rozwiazanie

tylko ten test pokazał kreske po kilkunastu minutach , nie od razu.