Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobic?!

szukam pracy i znalazłam taką oferte

Polecane posty

Gość corobic?!

witam! poszukuje kobiet w wieku 0d 18 do 40 lat. Praca w salonie masazu w duselldorfie. Mila atmosfera wysokie zarobki. Nie jest wymagany jezyk niemiecki ani doswiadczenie!!!!1 Wszystkie zainteresowane Panie zapraszam do kontaktu na email badz telefonicznie. Pozdrawiam co o tym myślicie?

Gość Żeberko
Umiejętność masowania również niewymagana:-)

Gość Fiutek78
Poszukuja prostytutki, zabiora Ci 90% dochodow a Ty bedziesz zebraczka. A co kobieta w wieku 45 lat bylaby za stara do masazu?

Gość yyyhmyyya
Masaż to nie jest prosta sztuka, a tu piszą że nie potrzebne jest doświadczenie, ba, nie piszą nic że takie doświadczenie tam zdobedziesz, więc wiadomo o co chodzi. W życiu nie zainteresowałabym się takim ogłoszeniem, gdzie nawet nie starają się ukryć swoich zamiarów.

Gość rewiola
nie lepiej nie ryzykowac

to jest podejrzane, naciągane i wiąze sie z prostyt..... jak sie szuka pracy i coś wydaje sie podejrzanego no lalezy sprawdzić nr krs

uważam,że to nie jest ta praca o której piszą,raczej praca w agencji towarzyskiej...hmm,nie dziwi Ciebie,że nie wymagają znajomości jęz.niemieckiegi i doświadczenia.

Gość tak szczerze......
to gdzie ty te ogloszenie znalazlas?

Gość corobic?!
na stronie radiabielsko.pl

Gość tak szczerze......
no wszystko jedno tak czy siak jezeli chcesz pracowac jako prostytutka to owszem mozesz zainteresowac sie ta oferta ale jesli szukasz normalnej pracy to na takie ogloszenia nawet nie patrz

Gość corobic?!
oczywiście że nie pojadę. tylko zastanawiałam sie nad tą ofertą. to za duże ryzyko.

Gość xendzia
wstawią cię do faceta w pokoju, facet będzie goły w ręczniku a ty będziesz musiała mu zwalić albo do gęby, zalezy jak sie dogadacie taki masaż :O i pomasować też możesz i takie tam facet płaci firmie za wizyte a ty możesz go prosić o jakieś do kieszonki jak połkniesz albo co sobie życzy czytałam na forum o tym

przecież to oczywiste że chodzi o prace w burdelu, gdzie Ty masz rozum ?!

Gość tak szczerze......
poszukaj moze innej pracy albo pracy przez kogos kto juz mieszka w niemczech np bo takie ogloszenia sa bardzo ryzykowne

Gość tulamamnania
kierwa napisałam tam mejla zeby to sprawdzic i patrzcie co mi odp. witam praca jak w ogloszeniu mila i przyjemna dziennie mozna zarobic nawet do 300 euro wiem sama na ten temat doskonale ze to prawda!!!! ;) praca polega na masazu ciala ciala tzw body to body. oczywiscie gwarantujemy zero SEKSU a to jest bardzo wazne :) jedynie co jest to drobne elementy francuza i trzepanie raczka bo jak wiadomo jest to masaz erotyczny ale moge zapewnic nie jest to nic strasznego ani upokarzajacego czy tez ciezkiego a nie kazdy klient nas odwiedzajacy tego oczekuje. mieszkanie jest zapewnione ,) i praca jest legalna. Mam nadzieje ze jest pani nadal zainteresowana ;) moglaby mi Pani cos napisac o sobie

Gość corobic?!
tez tam pisałaś? jesteś z okolic bb?