Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makringa89

Zskoczyło mnie zachowanie kumpla...

Polecane posty

Gość makringa89

Kumpel z którym jestem na roku poprosił mnie bym pomogła mu sie przeprowadzic do drugiego mieszkania. Wzięłam wiec samochod nie dość że szukałam długo wolnego miejsca w centrum miasta to jeszcze pomagałam mu zniesc i wniesc wszystkie rzeczy a ten odprowadził mnie do scmochodu podał reke podziekowal i powiedział narazie...;/ Jestem zdołowana nic na tym świecei nei ma darmo sama bym nie pozwolila komuś po czymś takim odejsc z pustymi rekami poprostu nie wypada robic takich rzeczy. Teraz zastanawiam sie nad tym czy nie zaczepić go na nastepnych zajeciach i powiedziec mu że mój samochod nie jezdzi na wode i ze za paliwo mi sie nalezy... Co wy o tym myslicie czy bede uznana za egoistke?????????

Gość gabrynio73
...

Gość takei rzeczy ustala się przed
robotą, a nie po, teraz to on się z ciebie śmieje, że jesteś frajerką, ale nie martw się, masz nauczkę na przyszłość, ale burak z niego, oczywiście, że za pomoc w przeprowadzce coś się należy

Gość xendzia
gdyby mnie ktos poprosił o pomoc to powiedziałabym ile ma mi dać kasy to nie wstyd jesli ktos np ci dużo pomógł i mu zawdzięczasz to tylko zwrot paliwa róznie