Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

moje rzycie sie zmieniło, bende bogata a wy rzebraki gżebcie we śmietnikach

Polecane posty

I co tera powiecie? zatkało kakało co? haha wziełam sprawy we swoje rence, hop siup rószyłam głowo i efekt je. Podpisałam umowe z tako firmo i jósz niedłógo bęnde liczyć własno kasiore. a wy rzebrzyjta o suchi chlep pży kościołach, alerz tak wasi ksiendzowie wam dadzo, pżecie to takie dobre lódzie so. A ja fiel1 jestem tera biznesłumen, jósz mi sława we telewizoru nie potżebna, bo kase tżepie z innych źrudeł. Chciałam jeszcze dodać, że fiel2 jest zazdrośnico, zazdrości mi i mie wyzywa, że splajtóje, a ona jest biedna i kópóje ciuchi na bazarku i się panoszy, a jak maciury jej wejdo do sklepu w ciuchach bazarowych to je wyprasza, bo to sklózywny sklep. Porószam was do dyskósji, wypowieście się kto ma racje w tym spoże.

chej damólko :) :* Zobacz tera jakie panisko jestem. Dobże że ty terz z wyrzszych swer, bo inaczej byśmy zakączyły znajomość ;)

dobże damólko ja liczę na Ciebie i tylko na ciebie, bo pewnie nikt inny nie pżyjdzie, ale Ty jesteś dziana, to wykópisz wszystko, prawda?

e za puźno, dópsko se tak pżyozdobiłam, że tera to tylko biedaczki mogo mi jo pżeczyścić. Chcesz być piersza? Jennifer renifer hahahahah

dzienkóje joasiu, widze rze jesteś za mno czyli za fielem1. Jeszcze tylko utwarć mie w pżekonaniu, że fiel2 nie ma racji naśmniewajonc sie ze mie i mie upokażąjonc.

renifer nie ośmnieszaj sie, nie jestem niczyjo kopio, a tym bardziej twojo. Ty jesteś prostytótko bo kase masz za swojo dópe, a ja jestem biznesmenko, sama osiongłam sókces i sławe zarazem.

renifer a muwił ci ktoś, że masz ryj jak koń u mojego dziatka na wsi?

Oczywiście ,że wykupię ale tyko firmowe:-) Uważaj tyko aby nie wchodzić z nikim w spółkie,bo potem bedo sądy itp-także pamiętaj radę Damy-''Jak masz coś zrobić,najlepiej zrób to sama'':-)

Gość twojasmierc.,
Jennifer.a nie wstydzisz się tak brzydko mówić .Ty przecież jestes taka kulturalna i dobrze ułożona ?

oczywiscie rze jestem za tobo,dobze piszesz i powinni cie w telewizji pokazywac,bo tu sie marynujesz

tak wiem, tak własnie robie, jedyno osobbo ktura mie bendzie toważyszyć w btym biznesie to matóla moja, ale to tylko w razie jakbym splajtowała to rzeby ktoś moje kredyty spłacał.

joanno jak masz jakieś wtyki w telewizoże to terz chentnie skożystam, mogie mieć wiencej kasiory, w sumie biznesmeni to majo tak, że wstajo o 4 rano, a do szustej jósz majo załatwione wszystke sprawy. Fakt faktem dziś wstałam o dziewiontej, ale wszystko jest do naóczenia.

Gość fiel2
o widze ze jestem totej obrazana jeszcze kasy ni ma a sie rozrzuca jak rozrzutnik odchodi, to co bendzie jak kase poczuje i was we dupie bendzie mniala

fiel2 ty zazdrośnico ty, ty pószczalska, pżyznaj się tera jek na ulicach szókasz wrarzeń a potem się chwalisz, rześ bogata. Ciebie i renifera morzna w jednym worku tżymać, obydwa mi zazdrościcie sókcesu i lóksósó!!! Poddaj się, twoja emerytura bendzie wynosiła tyle co moje waciki do uszuw.

Gość fiel2
ty i kurtura tera niby kase masz i mnie obrazasz bo raz kiebaba ze kosza wyjadlam to co to nie oznacxa ze rozgorszona jestem niedlugo naszych przyjaciol ze kafe bendziesz obrazala

okiej damólko, ja naprawde wieże we Twoje słowa. Jesteśmy najleprzymi pżyajciułkami :)

fiel 2 nie poczerniaj mie tutej na póblice, nie bende obrarzała naszych idoluw, dobże wiesz, że to oni pomotywowali mie, rzeby załorzyć własny biznes.

Gość fiel2
i patrzcie jak to sie chowa nie dawno razem pisalym a tera co ona ze mnie robi ooooooo ze wami to samo bendzie jak tak mozna a ja jej szczenscia rzuczylam i sokcesu a to jak sie padlina idwdziencza i to ty na warszawskej stoisz

Gość fiel2
boze fielu jak tak obrazac mnie mozesz a wrrrrrff a kieszzzzzz

fiel dwa od samego rana mie zazdrościsz i muwisz, że sie nie powiedzie, potcinasz mi skżydła jake dostałam od losu, rójnójesz moje pienkne dotychczas rzycie, ty krowo z byczej łonki!!! Damólko ja dziś nie kączę, bo ja mam wolne tera. Urlop se wziełam, rzeby sókces rozwijać.

Gość fiel2
fielu znowu masz rozwolnienie jazni

Gość kasia1892k
boże co za pisownia masakra