Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczna maturzystka:D:D:D

Hmm... Chyba zdałam matmę:P

Polecane posty

Sprawdzałam wyniki w necie:D:D:D Około 50% powinnam mieć:D a bałam się, że w ogóle nie zdam Chociaż w sumie nie była taka zła w tym roku

Gość pytajka pytająca
No to gratulacje ;)

Gość joannaa234
ja powinnam mieć ok 60 % nie była taka najgorsza. bałam sie że bede miała poniżej 40 %

Tak mi się wydaję, że ogólnie matura w tym roku łatwa. I matma i polski... Ciekawe jak angielski. Baliście się matmy? Ja spać nie mogłam, jestem noga z matmy, a tu prosze:D

Gość 92wisienka20
Ja płakałam rano bo z matmy (mam już jej dość), jestem strasznie słaba, ledwo miałam 2 mimo, że na każdy sprawdzian się uczyłam. Wychodzi mi 18-19 punktów, jaka ja jestem szczęśliwa!

Gość jiojoijoi
cieszysz sie z tego, ze z banalnej podstawy bedziesz miala AZ 50% Nie ma to jak ambicja wspolczesnej mlodziezy:O

Gość 92wisienka20
Tak, miejmy 90 % i wszyscy idźmy na studia bo przecież powinniśmy być ambitni. Mi wystarczy te 30 %, i tak do niczego mi się nie przyda, a przynajmniej jest jakaś świadomość, że się udało.

Gość ja jak zdawałem to miałem 72 %
z matmy

Gość Tegoroczna maturzystka:D.:D
Wiesz, jeżeli ktoś jest kiepski z matmy to się cieszy, ze z prostego egzaminu wlasnie z tej matmy ma okolo 5O procent. Wazne, ze polski mi dobrze poszedl. Z pierwszej czesci bedzie maks. Z drugiej tez powinno byc dobrze. Angielskim wladam biegle, wiec tez ok. A matematyka jest dla mnie kula u nogi.