Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tazagubionaa

Jestem zagubiona. Kobiety co robić?eh

Polecane posty

Gość tazagubionaa

Na początek chcę powiedzieć, żebyście nie myślały o mnie źle. Ale już kompletnie nie wiem co robić. Imiona podam jako M, i D. No więc zaczne od tego że dwa lata temu poznałam faceta M. I przyznam się, że się zakochałam. w sumie nie mogę powiedzieć że razem jesteśmy, bo facet miał i ma problemy i się nie odzywa. Za pierwszym razem nie odzywał się dwa tygodnie, za drugim 4 miesiące ale teraz znów się nie odzywa. Ma problemy, wiem i obiecałam sobie że na niego poczekam. Wiem, że mnie kocha, ale jak to kobieta mam wątpliwości... Teraz w moim życiu pojawił się ktoś jeszcze facet D. nie chciałam tego, ale wiadomo że serce nie sługa. Spędziłam z nim dużo miłych chwil, i wiem że mnie kocha. Polubiłam go. Jest opiekuńczy, zawsze ma dla mnie czas.Ale dalej myśle o M... Jestem zagubiona, można powiedzieć że jestem w czarnej dupie. Nie chcę nikogo zranić, nie jestem dwulicowa i z dwoma napewno nie będę. Ale co jeżeli M się odezwie, co ja wtedy zrobie? Porzuce nagle D i zaczne normalne życie z M? Nie chcę tego. Powiem z czystym sumieniem że dalej kocham M, ale też czuje coś do D.. Może gram nie fair.. zdaje sobie z tego sprawe, ale jak każda kobieta potrzebuje miłości i mężczyzny. Boję się tego co będzie, naprawdę nikogo nie chcę zranić. Pomóżcie, co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować