Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radek.28

Moja kobieta milczy. Nie chcę się jej narzucać, ale co dalej?

Polecane posty

Dwa dni temu mieliśmy z narzeczoną dość mocną kłótnię, padło parę niepotrzebnych słów, głównie z mojej strony, ale ona też nie jest bez winy. Jak się uspokoiło, chciałem załagodzić sytuację i przeprosić ją, ale spakowała się, wyszła i do tej pory nie mam z nią kontaktu. Przez te dwa dni próbowałem do niej parę razy dzwonić, wysłałem kilka smsów, ale bez odpowiedzi. Ona albo przebywa teraz u swojej przyjaciółki, albo u swojej mamy i tam nocuje. Odkąd jesteśmy razem (ponad 3 lata) coś takiego ma miejsce pierwszy raz. Oczywiście były sprzeczki, kłótnie, jak to w związkach, ale nigdy ona nie reagowała w taki sposób. Nie chcę się jej narzucać jak jakiś kretyn, ale nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam to milczenie z jej strony. Poradźcie mi co mam zrobić w tej sytuacji?

nie rób nic.. odpręż się , a potem szukaj nowej panny ...💤

Gość facet bez zęba na tyle
Pewnie cię kobita testuje. Ale ciężko powiedzieć, zależy jakiego "kalibru" było twoje przewinienie.

Szukaj nowej panny? Dzięki za taką radę, ale nie skorzystam :) Moja wina była dość oczywista w tej sytuacji, ale za długo musiałbym pisać o co tak naprawdę poszło. Sprawy się trochę skomplikowały delikatnie mówiąc.

Daj jej trochę czasu...ochłonie i wszystko sobie wyjaśnicie:) Możesz np: wysłać kwiaty z liścikiem że przepraszasz :)a póżniej zadzwonić to zazwyczaj działa

Daj jej trochę czasu...ochłonie i wszystko sobie wyjaśnicie:) Możesz np: wysłać kwiaty z liścikiem że przepraszasz :)a póżniej zadzwonić to zazwyczaj działa

Gość a trzydziestolatek ma szansę?
skoro wina leży po obu stronach to kto pierwszy powinien przeprosić i czy zawsze musi się to wiązać z wydatkami?

Gość jak sie wyprowadziła
to znaczy ze nie chce miec z takim typem jak ty nic wspólnego , po co jęczysz trzeba było myslec wczesniej teraz idz swoja drogą i daj jej spokój ona cie nie chce