Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkersa123

mąż powiedział ze mam dupę

Polecane posty

Gość olkersa123

jak w temacie. Juz nie napisze w jakiej sytuacji do tego doszlo. Nie klocilismy sie. Mąż powiedzial ze widac mi dupe. Przywiazuje uwage do szacunku a on tak do mnie sie zwrocil... co o tym myslicie?? co mam zrobic zeby zrozumial ze ma tak nie mowic?

Gość olkersa123
dodam, ze nie mam duzej pupy i na dodatek jest zgrabna.... co tu jest nie tak?...

Gość do ...Autorki
Twój mąż to doopek. Co nie słyszał piosenki " I like big butts " Big zadek to podstawa.

Gość plkersa123
hmmm nikt wiecej sie nie wypowie??...

ciesz się ...gorzej jak by powiedział , że jej nie masz 💤

Dziewczyno! :) Nie przejmuj się. Nie będzie Ci nikt takim gadaniem humoru psuł, nie możesz się poddawać takim niewybrednym komentarzom. Puść to mimo uszu, bo szkoda się denerwować o takie głupstwa! Pozdrawiam :*

Gość plkersa123
no tak,, ale jak to oleje to bedzie zaglebial sie dalej... chce zeby zrozumial ze powinien sie odnosic do mnie z szacunkiem... ma mnie kompletnie gdzies, nie obchodzi go ze sprawil mi tym okropna przyrosc:(

Gość kalinkakalinka
Powiedz mu: szkoda, że twojego siurka nie widać.

Gość plkersa123
nawet jesli powiedzialabym mu ze ma malego to nic by to nie dalo. wie ze zrobilabym to w odwecie. Jak wplynac na niego zeby zaczal mnie szanowac? dodam, zze to nie pierwsza taka sytuacja..:( kiedys jak sie klocilismy (z jego winy) powiedzial ze mam zamknac morde. dodam, ze jestesmy pol roku malzenstwem...

Gość hjkhfskdf
mój mi mówi codziennie, że jestem starą kurwą i szmatą :( i żyję z tym ......widac ma rację, skoro nadal jestem z nim i nie potrafię odejść...... więc Twoja "dupa" ujdzie :D

Gość Berenicca_K.
Będzie tylko gorzej. Skoro tak się do Ciebie odnosi przy tak krótkim stażu małżeńskim to strach pomyśleć co zrobi za pięć albo dziesięć lat. Szanował Cię przed ślubem, czy przymykałaś oko na to jak się zachowuje?

Gość dupeczka89
No raczej kazdy te dupe ma, wiec chyba nic strasznego nie powiedzial. Jakby powiedzial, ze jej nie masz to zapewne tez zalozylabys watek. A tak powaznie kobieto, to czym tu sie przejmowac. Szkoda by mi bylo czasu na takie bzdety. Jak komus sie cos nie podoba we mnie, to przeciez nie musi tego ogladac i tyle. Mnie sie tak podoba i juz koniec gadki. I zwyczajnie nie zwracac uwagi na takie odzywki.

no ale o co chodzi????? co z tego ze tak powiedzial?

Gość mi piacere..... :)
szacunku juz nie odbudujesz, niestety. teraz to juz bedzie rownia pochyla. przykro mi.

mąż powiedział ze mam dupę" ludzie to mają problemy;) I czym się tak oburzyłaś ? Nie umiesz takich słów przerobic w żart? Oczywiście jakby obcy facet powiedział ci ze masz zgrabny tyłek to pewnie byłabyś rozpromieniona ? ;)

Gość Ciekawski6
Moze zapomnial dodac ze masz fajna d...