Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamiakAdriannna

stomatologia To nie sprawiedliwe

Polecane posty

Gość AdamiakAdriannna

że NFZ nie podpisuje umów z małymi gabinetami. Ja płace podatki odprowadzam składki jestem ubezpieczone tymczasem NFZ nie zapewnia mi leczenia w moim ulubionym gabinecie u ulubionej pani doktor!! Czy ja mam wybór płacić czy nie płacić podatków odprowadzac czy nie odprowadzac składek? To dlaczego NFZ ma wybór podpisać nie podpisać umowy z gabinetem,,x'??

Gość jwonaka
co zrobisz, w Polsce żyjemy :O współczuję, ale nie z tym nie zrobsz :(

Gość AdamiakAdriannna
powinien mi też sfinansować operacjęplastyczną

Gość kooorwwwaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Ja płace podatki odprowadzam składki jestem ubezpieczona" wszyscy musicie tak pierdoooooooooooolić ? wszyscy odprowadzamy składki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AdamiakAdriannna
to na górze to podszyw , w moim ulubionym gabinecie nie mogę np zrobić sobie protezy calkowitej osiadającej za darmo , bo moja pani doktor nie podpisała kontraktu

Gość AdamiakAdriannna
AdamiakAdriannna powinien mi też sfinansować operacjęplastyczną Nie wiem o co ci podszywie chodzi ale to by była zbrodnia robić mi plastyczne operację wszak ja jestem Przepiękną istotą.

Więc najlepiej sie zaczernię :-P będzie najpiękniej! To zbrodnia że NFZ tAK SOBIE POCZYNA KIEDY WYCHODZIMY Z SIEKIERAMI NA ULICĘ WALCZYĆ O SWOJE?!

Podszywie któremu udaremniłam możliwości ośmieszania się NFZ nie finansuje takich rzeczy! Znajdź sobie i poczytaj co finansuje NFZ To kiedy idziemy?

Gość hgg
nfz podpisuje umowę z małymi gabinetami tak samo jak z dużymi. A jeśli Twoja lekarka umowy nie ma albo się o nią nie starała albo nie spełniła wymogów formalnych i nie wygrała konkursu ofert.

Gość hgg
co rok albo 3 odbywa się konkurs ofert. Gabienty składają i najlepsze oferty są wybierane i podpisywane kontrakty

Gość Pokój jej duszy racz dać Panie
A nie zapomnij o sprawcach tego czynu chaniebnego choć i tak już skazany na męki wiecznego bytowania na kafe i pozostania prawiczkiem do końca jego dni parszywca, zgniłka, i nienapasionego pożeracza nicków...Niech BÓG ędze dlań litościwy bo to z głupoty a nie ze zła wrodzonego... ojca...syna...ducha...amynt

Gość hgg
a niby dlaczego niesprawiedliwe?

Gość hgg
Adamiak, szkoda gadać. Niby dlaczego z każdym? tak to przynajmniej wymagają określonego sprzętu i go punktują, zatrudnienia asystentki itp itd

BO JA QRWA NIE STAWIAM WARUNKÓW PŁACĘ I NIE MAM WYBORU! DLACZEGO PAŃSTWO TE PIENIĄDZE KITRA I KOMBINUJE ZA MOIMI PLECAMI JAK MNIE WYDYMAĆ?

Gość hgg
a zakładasz może że nie kazdy lekarz chce współpracować z NFZ?

Gość hgg
małe gabinety mają takie same szanse jak duże. Kryteria te same. Nie każdy się stara, a nawet mało kto

Nie powinno być kryteriów. Tak samo jak nie powinno być wymogu podbijania co miesiąc książeczek ubezpieczeniowych . W dobie internetu Powinnam wsiadać do auta bez konieczności zabierania prawka ubezpieczeń i tego typu dokumentów które można tylko zgubić i narazić się na koszty! Powinnam móc pojść do lekarza i się dostać do niego skoro jestem ubezpieczona bez konieczności noszenia dokumentów które to poświadczą. I w końcu powinnam móc pójść do małego gabinetu i wyleczyć sie za swoje składki na fundusz NFZ bez konieczności sprawdzania czy jest umowa czy nie ma. Czy to wiele?