Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana wczorajszym egz

matura z matmy podstawowej

Polecane posty

wlasnie przelgadam odpowiedzi w wyborczej i wychodzi na to, ze mam 14 pkt :( :( :( jestem zalamana. fakt, ze nie jestem pewna, co zaznaczylam w 3 zadaniach, wiec ich nie policzylam, ale chyba nie ma co liczyc na cud ;(

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Też mam 14 punktów ;-(

Gość klcha
bez zalamki, moze wam z otwartych cos wyciagna

Gość joannaa234
MOŻE JEDNAK zdacie. na 100% nie wiecie nie ma co się załamywać

Gość klcha
ja myslalam, ze mam max 18 a mialam 22 :)

Gość chajnichek
Przeciez zamkniete to juz 25...jakim cudem macie 14??:/

Gość joannaa234
a ja na pewno zdam z matmy :):) a dziś zdałam angielski ustny :O

trzeba sie bylo uczyc a nie na kafe siedziec, i tak bedziecie zamiatac ulice albo wyrywac ziele na plantacji u palikota 🖐️

Gość n123321
kurde przykro mi :( szkoda :( a ile mozna zdobyc max z podstawowej z matmy? bo ja dopiero w 1 klasie lo...

Gość vfev
carrie, alez masz zadkie piorka na glowie;) i jakie nastroszone;) i ten piekny polski siwy blond;) widac ze rodaczka:D i do depiluj sobie lewa brew;)

matma to moja pieta achillesowa. od zawsze bylam z niej mega slaba i modlilam sie o te 15 pkt :( inne przedmioty to pikus, ale mialam nadzieje, ze wczoraj ostatecznie rozlicze sie z tym przedmiotem, a tu ch.....

Gość joannaa234
chajnichek słuchaj nie każdy jest tak uzdolnimy jak ty :) niektórzy mają problemy z matma czy tam innymi przedmiotami

Gość hrtuolk
i jak Ci poszedl ustny Joanno? to wczoraj pisalas o tym, ze nie umiesz ?

Gość joannaa234
max z podstawy to 50 pkt :)

Gość chajnichek
12 lat nie mialam stycznosci z matematyka.majac pod reka zbior wzorow z objasnieniami(!) nie trzeba byc geniuszem przeciez!Kompletnie nie mam zdolnosci matematycznych.

Gość joannaa234
bo nie umiałam:) zestaw mi podpasował akurat wczoraj scenkę tą sobie powtarzałam co miałam dziś :) normalnie ktoś czuwa nade mną :) obrazki tez miałam łatwe :) u mnie w szkole jest niski poziom więc tak nie wymagali i babka bardzo wolno i wyraźnie mówiła :)

Gość jajajajajajaja9999929292923333
ja jestem totalnym TUMANEM z matematyki, dlatego przez rok chodziłam 2 razy w tygodniu na korki z matmy kosztem kieszonkowego i zdam, ale to moja praca Bo jak sie chce to się może

[zgłoś do usunięcia]joannaa234 czytajac twoja wypowiedz smiem twierdzic ze z Twoim angielskim slabo skoro trzeba mowic powoli i wyraznie jak do niedorozwoja! po cholere wgl poszlas na ta mature??

Gość hrtuolk
no to jak to wszystko wyglada? opisz mi to, zadanie, po zadaniu, wchodzisz..., i potem co robisz? i ile mialas % ?

Gość joannaa234
chajnichek uwierz że 14 pkt to juz i tak sporo u nas niektórzy mieli z próbnej po 4 pkt tak po 4 pkt!!!!!! i dlatego nie zostały dopuszczone!! ja z jednej próbnej miałam 22 z drugiej 16 a z tej mam już z samych zamkniętych 22 :)

Gość n123321
grey eyes boze :/ zal takich ludzi... ja akurat nie mam z angielskim problemow, ale jakos potrafie zrozumiec ludzi co maja z nim problem... ja mam akurat z matma wielki problem... ale mature pisze dopiero za 2 lata

Gość n123321
Tak i zdanie zaczyna się wielką literą, a zdanie ze znakami polskimi. :/

Gość tez chyba nie zdam
z matmy. czy za wypisanie danych np. z zadania o pociągach dostanie się jakiś punkt? Albo jak w zadaniu z ciągiem arytmetycznym wyliczyłam tylko X (14) to dostane pkt?

Gość joannaa234
Grey Eyes :P!!! bo w ogóle babka mówiła wyraźnie i dosć powoli!!!! poszłam żeby zdać i zdałam na 20 pkt!!! i się odczep!! teraz do kolegi czy koleżanki która prosiła mnie o przedstawienie jak wygląda taki egzamin, więc, prosza po kolei kto ma wejść, nastepnie proszą Cię o dowód ,losujesz zestaw. zadaję ci 3 pytania dośc proste np co robisz w wolnym czasie jakie masz zainteresowania itp. , następnie karze Ci się przygotowac masz na to ok 30 sek. w scence zazwyczaj pani profesor zaczyna rozmowę jak czegoś nie wiedziałam to powiedziałam i przechodzilismy dalej. zresztą nie ma co opisywać bo ona sama mówi że przechodzimy do następnego zadania itp. nie ma co się stresować, poważnie. każdy ma inną komisję tez , tak. ja np miałam bardzo miłą :)

Gość n123321
Nie znasz skoro ich nie stosujesz :D

tez chyba nie zdam: nie martw sie za dane sa punkty:) nie ogarniam o co Ci chodzi z tym x;)