Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rampapapa

swedzenie warg sromowych- zaawansowana ciaza

Polecane posty

Gość rampapapa

cholerka.. jestem w 39 tc.. i od kilku dni mnie swedzi szczegolnie miedzy wargami sromowymi (mniejszymi a wiekszymi).. smarowalam clotrimazolem ale nie pomaga.. dzis popatrzylam w lusterku i nablonek jest taki jak by zdarty w tych miejscach.. posmarowalam bepanthenem dla odmiany.. martwie sie ze moge miec jakas infekcje (chociaz z pochwy nic nie wycieka nowego) co moze byc grozne dla dziecka przy porodzie. Jutro mam wizyte to to skonsultuje. Dodam ze mialam badanie na streptokoka B ze 3 tyg temu i bylo negatywne. Sa jakies infekcje ktore sa przeciwskazaniem do porodu naturalnego?? Co jeszcze moge zrobic zeby sie zaleczyc?

Gość polinnka--
grzybica się kłania...

Gość agula8
najlepiej gdyby zobaczył Cie lekarz, to może być grzybica albo jakies uczulenie. Ja w takich sytuacjach stosuje własnie clotrimazolum i lactovaginal na noc, ale zapytaj lekarza choćby telefonicznie.

Też to mam ale u mnie zaczęło się od perfumowanych wkładek i otarcia od podpasek. Wszystko jest większe i ociera. Smaruje sudocremem albo kremem bambino dla dzieci.

Gość mama razy 2..........
grzybica sie kłania mam to samo teraz, jestem w 37 tyg prawie Ale ja jestem po antybiotyku. dostałam clotrimazol w globulkach