Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczko do kawy

jakie znacie legalne strony przez które można bezpiecznie wyjechać za granice??

Polecane posty

A nie masz nigdzie tam znajomych? Wiesz...polskie agencje pośrednictwa oszukują niestety:-O na każdym kroku.

Gość gtcvnknvfcb
Exim tours

Mam nawet w rodzinie ale to nie praca dla kobiety mój brat ma nawet firmę budowlaną ale gdzie ja do firmy budowlanej;/ chciałabym chociaz na 3 mies. tutaj nie ma pracy a jak już jest to za marne grosze , teraz licza sie kontakty !!;/

Ja radziłabym jechać do brata i rozejrzeć się za pracą na miejscu przez angielską, niemiecką, bądź holenderską agencję.

a u nas tak samą są takie agencje , ze wysyłają za granicę ale nie wiem czy sa dobre i trzeba bardzo długo czekać , wiecie coś moze na ten temat??

Gość Gość
a znasz np niemiecki???? moze do opieki????

Tutaj są wzory cv europejskiego w różnych językach http://wup.mazowsze.pl/new/?phtml=2112568609 Wyżej dane do doradców EURES z województwa mazowieckiego. Zgłoś się do nich jeśli jesteś z tego województwa i poproś o jakieś oferty. Jeśli jesteś np. z Małopolski wpisz w wyszukiwarkę wup małopolska i też Ci wyskoczy. Zapytaj o oferty również w swoim powiatowym urzędzie pracy Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, pisz! Pozdrawiam

jestem z Lubelskiego, nie niestety nie znam niemieckiego ;/ mam nadzieje ,ze cos znajdę i wyjadę i Dziękuje za pomoc;) naprawde bardzo mi pomogłaś ;)