Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina 28 l.

powiedziałam że go kocham, zaproponował spotkanie

Polecane posty

Gość Kalina 28 l.

Nie wytrzymałam i powiedziałam facetowi, że go kocham ( on 30 l, ja 28).Spotykamy się, podobamy się sobie, ale w wyniku moich złośliwości dał sobie spokój z tą znajomością, nie zależało mu. Po moim wyznaniu, zaproponował że przyjedzie do mojego miasta spotkać się pogadać o tym. Mam iść na to spotkanie? To trochę poniżej mojej godności, wstydzę się zwyczajnie bo o czym ja mam z nim tam rozmawiać?? Jak mu spojrzeć w oczy po takim wyznaniu, zresztą co da to spotkanie? Co robić..??

Gość Kalina 28 l.
Czy mam kupić gumki ? Bo mam taką chcice.

Gość fasoliwy pudding
Poniżej godności, to kupowanie gumek...

Gość Kalina 28 l.
dlaczego poniżej? bez gumki do pipki mam brać?

Masz 28 lat i sie wstydzisz uczuc???? Jesli tak to taj se spokuj z tym spotkaniem ,bo szkoda fatygowac faceta.

Gość Kalina 28 l.
Pisuardesa. Masz 28 lat i sie wstydzisz uczuc???? Jesli tak to taj se spokuj z tym spotkaniem ,bo szkoda fatygowac faceta. ( . ) ( . ) Bo on mnie nie kocha, bede sie czuła jak zgaszona nastolatka... Zreszta on to robi pewnie ze wspolczucia

Jesli chce sie z toba spodkac pomimo tego ze cie nie kocha znaczy ze facet na poziomie i chce sprawe wyjasnic.. " Co cię nie zabije to cię wzmocni" Milosc jest uczuciem tak samo jak ,bol, glud czy pragnienie i nie ma sie czego wstydzic"

Gość Kalina 28 l.
"wyjasnić sprawę".. hmm a co tu wyjasniac przepraszam:)?

No skoro "Spotykamy się, podobamy się sobie" No to cos chyba jest do wyjasnienia ,albo i spotykal sie z toba ze wspolczucia?

Gość fdsdfs
nigdy nie robiłas loda ? Normalnie

Gość Kalina 28 l.
"No to cos chyba jest do wyjasnienia ,albo i spotykal sie z toba ze wspolczucia?" ale on mi kiedys powiedzial ze mnie nie kocha, tylko lubi, wiec isc? wiedzac ze nic z tego nie bedzie

Jesli zalezy ci na tej znajomosci z uczuciami czy nie to idz i nie udawaj "strusia" powiedz mu ze wiesz ze on nie ma takich samych uczuc do ciebie jak ty do niego (Kto wie),ale ty musialas mu to powiedziec i zobaczycie co z tym fantem zrobic :przerwac calkowicie kontakt,spotykac sie dalej jako kumple ,lub jest jeszcze inna alternatywa,ale na ten temat trzeba rozmawiac,rozmawiac i rozmawiac.