Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaś 3000

Czy moja współlokatorka jest chora psychicznie?? powiedzcie mi??

Polecane posty

Gość Kaś 3000

jest dziwną dziewczyna i robi dziwne rzeczy, ale to co zrobiła wczoraj przechodzi wszelkie pojecie. Otóż kiedy jej powiedziałam że kupie sobie japonki bo zaczyna się lato to ona powiedziała że nigdy w życiu nie powinnam bo mam brzydkie stopy bo czym przez reszte dnia co chwile mi dokuczała "ale masz brzydkie giry fuuuuuj i ty je chcesz pokazywać". To nie koniec, a dopiero początek. Dzis rano, kiedy jeszcze spałam zrobiła moim stopom zdjęcie, ustawiła je sobie jako tapete na pupicie(lol), bo wczesniej miała tam zdjecie jakiegos gnijącego trupa ale powiedziąła "to jest bardziej obleśne!" i wrzuciła je też na swój profil na facebooku pisząc "stopy-smierdziuchy kasi" :-o http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f54b9cb42415bc83.html oto to zdjęcie, nie wiem o co jej chodzi, sa niezadbane ale kto normalny wpada w taki, nie wiem jak to nazwać -szał? :-o musiałam sie wygadać, ale myśle ze troche śmiechu wam dostarczy ten temat, dowiecie sie przynajmniej jakie kretynki zyją na świecie :-o

Gość wstydnisia iduiyf
a jakie macie relacje? lubiłas ja wczesniej?a ona ciebie?

Gość puszkełe
ja ci radzę zacząć myć te stopy zamiast przejmować się zdrowiem psychicznym współlokatorki :O

Ludzka głupota jest naprawdę nieskończona, każdy dzień zaskakuje. No ok, stopy niezadbane, pumeksu dawno nie widziały, ale mogłabyś je mieć jakiekolwiek a Twojej współlokatorki to nie powinno interesować. To co zrobila jest porypane.

Gość Kaś 3000
Można powiedziec, że sie lubimy nawzajem, chodź przyjaźnią bym tego nie nazwała, ona jest ogolnie dziwna.

Gość zaraz zwymiotuję..
okropne te stopy, ale nie znaczy to, że zachowanie twojej współlokatorki jest normalne

Gość otórz to ...
giry te trzeba wymyc !!! śmierdzą czy tylko wygladają ?

Gość Kokodżambooooooo!22
dajcie spokój stopy ma normalne. A ta koleżanka to żal... kto robi zdjęcie stopą koleżanki???!! Weż sie jej zapytaj czy jest fetyszystką czy jak bo ta znajomość ludzkich stóp jest dziwaczna

Niestety ale masz obrzydliwe i niezadbane stopy :-O A wspolokatorka jest mimo wszystko chora psychiczne :-D

Gość hłehłehue
Kokodżambo zdjęcia robi się aparatem, a nie stopą :D:D:P

Gość Kokodżambooooooo!22
Przepraszam miało być "stóp" :/ czepiasz sie a nie ma czego

Gość Kaś 3000
Ciesze sie że generalnie zgadzacie się co że z współokatorka coś jest nie tak :) Za to bąźdzcie bardziej konkretne co jest nie tak z moimi stopami i skoro jest okazja, co powinnam z nimi zrobić, bo mówiąc szczerze całe nastoletnie czasy przelatałam w glanach/trampkach i nie wiem za bardzo jak dbac o stopy :-o nie odkrywalam ich więc nie czułam takiej potrzeby, zawsze byłam i jestem chłopczycą a troche wstydze sie pytać koleżanki, zwlaszcza po tym cyrku wczoraj i dziś :-o

Gość hłehłehue
po zdaniu jakie napisalas mniemam, ze powinno byc stopom ;p mniejsza z tym, czepiam sie , a no czepiam :P

Gość otórz to ...
przede wszystkim wymocz je w wodzie z solą i porzadnie trzyj pumeksem , jak wygladaja paznokcie?

Gość Kokodżambooooooo!22
pumeksem, peeling i krem nawilżający... ja dopiero na lato jak zaczynam chodzić w sandałkach to zaczynam dbać maksymalnie o stopy i używać kosmetyków do stóp przez zimę nie czuje takiej potrzeby byleby je myć ;)

Gość Kaś 3000
paznokcie krótko obcięte, zamierzam je pomalowac na czarno tak jak mam na paznokciach u rąk(no chyba że to zły pomysl?)

Gość WYMOCZ STOPY
w ciepłej wodzie z dodatkiem kilku łyżek oliwy i oleju rycynowego, zmiękczy to twardą skórę, wyskrob je pumeksem a na koniec nałóż grubą warstwę tłustego kremu, owiń folią i nałóż ciepłe bawełniane skarpetki, wstaniesz rano ze stopami jak niemowlak.

Gość Kokodżambooooooo!22
radze uważać z niekturymi kremami do stóp!!!! Ja właśnie dwa tygodnie temu kupiłam z avonu i... dostałam wysypki na stopach ... kurrr i teraz dopiero mam problem a Ty się swoimi martwisz :P

Gość Kaś 3000
ok, dałyście mi rozeznanie co mniej więcej bede musiała zrobić, kurde w takich chwilach czuje sie jakbym była jakimś facetem w spódnicy :-o