Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna baba z forum

Kiedyś niedawno jakaś forumowiczka napisała, że...

Polecane posty

...jak będzie w ciąży to przestanie wchodzić TU na forum. Większość ją wtedy wyśmiała, zbluzgała itd... a ja wam powiem, że pierwszy raz tu weszłam i zaczęłam tu zaglądać regularnie, kiedy byłam 3 miesiące po porodzie. Teraz znów jestem w ciaży i jak czytam te niektóre posty i jak jedna przed drugą się mądrzy to też mam coraz mnieszą ochotę na zaglądanie tutaj. Jak już wchodzę to z przyzwyczajenia. Nie mówię, zdarzają się dobre rady, ale to jest rzadkość. Chyba nie jestem jedyna.

wiesz kazdy ma inny charakter ale i tak wg mnie to nie jest jeszcze prawdziwe madrzenie trzeba by bylo posluchac mojego szwagra i szwagierki oni madrza sie nawet jak powinno sie trzymac kubek czy widelec hehe wiesz forum jest po to aby rozmawiac i niektorzy jezeli cos wiedza i chca sie tym pochwalic

Gość kiedys niedawno
hehe fajnie napisane ;) a tak na serio to tutaj wiekszosc jest wulgarna. pewnie nie maja gdzie sie wyszalec

wiesz tak jak na ulicy w kinie w pracy spotkasz roznych ludzi o roznych charakterach i temperamentach tak samo jest na forum