Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina.92.u

Krzywo przykleiłam naklejkę na maturze, czy to jest błąd?

Polecane posty

Gość Paulina.92.u

Na ostatniej stronie gdy przyklejałam trochę mi sie ręka jakos zsunęła i lewa strona naklejki przykleiła sie troche poza wyznaczonym polem. Nie chcialam odrywać bo jeszcze by sie porwała... Okolo jedena piąta naklejki jest poza tym prostokątem i troche krzywo. Zapytalam o to nauczycielki, powiedziala ze jest ok, ale tak sie zastanawiam skoro język angielski jest sprawdzany komputerowo to czy na pewno ten czytnik odczyta ze to moja praca? Wydaje mi sie ze tak ale moze ktoś z was mial podobną sytuację i chce sie tylko upewnić.

Gość Paulina.92.u
I wszystkie pozostałe są idealnie prosto, tylko ta jedna krzywo, nie wiem - moze ręka mi zadrźała ze stresu i to dlatego...

Gość Danabanana
jak Ci nauczycie;lka powiedziala, ze ok to ok, niby mature pisala a taka tepa, ze masakra

Gość Paulina.92.u
Jak mozesz twierdzić ze jestem tępa nie znając mnie? Nauczyciel tez człowiek i tez moze sie pomylić. Wole teraz sie upewnić niż pozniej żałować ze nic nie zrobilam. To nie jest przejaw bycia tępym. Po prostu wystaje tak okolo 1 cm wiec dużo i zastanawiam sie jak czytnik moze to odczytać jesli jest tak krzywo.

Gość Fghbgh
Słuchaj jeżeli wiedzą, że np 50 prac maja przy sobie, ktore jest sprawdzane przez czytnik, a wyskoczy 49 wynikow to sprawdza co jest nie tak. Kod z naklejki zawsze mozna wklepac recznie, a wyniki skanowac. Wazne, ze ta naklejka w ogole tam jest

Dziewczyna się stresuje, a niektórzy zaraz wyskakują z hasłami, że jest tępa. :O Też tacy pewni siebie byliście zdając maturę? Wątpię 😴 Fghbgh ma rację. Trzymam kciuki, żeby było ok :classic_cool:

Gość NA PEWNO ODRZUCĄ
skoro nawet nie potrafisz głupiej naklejki nalepić to jak tu ci maturę zaliczyć niemoto

Gość fhfhjjh
Będziesz miała poprawkę z naklejania nalepki :classic_cool:

Gość Paulina.92.u
Dzieki za mądre odpowiedzi dwum osobom. A co do reszty -Pytalam bo nie wiem jak dokladnie wyglada to sprawdzanie za pomocą czytnika a nie chcialabym zeby bylo tak ze bym miala 0 za zamknięte bo czytnik nie odczytał. To juz upewnić sie nie można? Lepiej zapobiegać niż pozniej płakać ze nic sie nie zrobiło gdy byla okazja....

Gość Apasz24
Niestety ale ja zrobiłem tak jak Ty, było to 6 lat temu i komisja odrzuciła mój arkusz. Spora afera wtedy była, jeżdżenie do kuratorium itd. nie życzę Ci takich przejść. Teraz może się to zmieniło. Ehhhh tłumaczyli "Naklej prosto" a ja kurwa jak zwykle musiałem spierdzielić a konsekwencje były beznadziejne

Gość calkiem normallna
ja nakleilam krzywo i nie zdalam :( nie zycze ci tego. ..