Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwdwqdwqdqd

nie lubie sklepów ,, biedronka"

Polecane posty

Gość qwdqwdwqdwqdqd

nie to żebym była jakimś snobem ,ale nie lubie tego sklepu . mało nowosci wszystko na jedno kopyto , nawet półek nie ma..i jeszcze każdy jeździ tylko do tej biedronki jakby nie było innych sklepow

Gość dcbisdjbc
ale jest tanio i jakosc produktow czasem jest lepsza niz w "normalnych" sklepach a Poslka to kraj biedakow przeciez :P

Gość qwdqwdwqdwqdqd
i jeszcze np te soki jakieś syntetyczne , brakuje dobrego pieczywa ,chrupki tez jakies podrobione jakby . wole 100 razy tesco czy inter marche np . może jest ciut drozej ,ale nie można powiedziec ,ze jest drogo tak ogolnie

Gość Żeberko
Przecież możesz robić zakupy w Almie! Tam są półki, nowości i ceny trzy razy wyższe, ale mniemam, że nie ma to dla ciebie znaczenia.

Gość .......oooooooooo.............
Jest tanio to motłoch będzie kupował, najważniejsze. Tylko zastanów się dlaczego jest tanio, nie ma nic za darmo głupki.

Gość dsfdvdxv xvx
nie ma obowiązku lubic Biedry, masz przecież inne sklepy mój maz nie lubił Biedry, ale jest z innego miasta i faktycznie jak ja tam jade (do teściowej) to ta ich Biedra jest dużo gorsza niż nasza, mniej produktów, wszędzie syf no i czesto stare serki a nasza Biedra obok mnie jest zajebista, wszystko jest i bardzo często sa nowe rzeczy i wszystko świeże, toteż mój mąż chetnie tam chodzi może twoja biedra jest własnie gorsza??

Gość biedra?????????
O raju dziewczyno mozesz wysławiac sie normalnie?

Gość bmblondyn
jak nie można lubić Bidy???? Prezes nad prezesami tam robi zakupy i płaci banknotami 200 zł, więc , co kurva dla najbiedniejszych?????

Gość dsfdvdxv xvx
przepraszam bardzo co wg ciebie jest nie tak?

Gość qwdqwdwqdwqdqd
w almie też nie kupuje bo tam jest za drogo jak dla mnie i w ogóle taki snobistyczny sklep

Gość dalfOlkaTolka
wiecie, że Biedronka jest portugalską siecią? wielu nie wiem czemu myśli, że to polskie...

Gość qwdqwdwqdwqdqd
nie chodzi ,ze biedronka jest dla najbiedniejszych bo np moja rodzina nie jest jakas biedna ,a tez tam kupuje np moj ojciec . ale ja juz rzygam tą biedronka dosłownie bo kazdy tam chodzi i cały ten sklep jest jakis taki dziki tak samo jak nie lubie rossmana bo tam wszystko na jedno kopyto , chociaż jak nie mam wyboru to tam chodze, ale wole np drogerie natura bo tam są jakies nowosci przynajmniej , cos ciekawego ,a nie zawsze to samo co zwykle

Gość qwdqwdwqdwqdqd
wiem ,ze portugalska

Gość hahahhahahaahhahaha
aaaa ja kocham biedrę :)

Gość cospodobnego
W Biedronce nie ma nowości??? To chyba odwiedzasz ten sklep raz na rok - ja co zajdę to widzę coś nowego - a to jakiś nowy jogurt, wędliny, a to herbaty nowe, nie wspominając już o rzeczach, które nie są na stałe w asortymencie

Gość TakaSobieNiunia
Biedronka BYŁA Portugalska a teraz jest Holenderska :)

Gość bmblondyn
ja na moim pomorskim zadupiu mam polo i biedronkę i kupuje część zakupów w biedronce co jest tańsze niż w polo. Chociaż ostatnio się wkurzyłem kupiłem pucharki do lodów w polo a w biedronce dziś sprawdziłem są tańsze. Ze skąpstwa będę niepocieszony trzy godziny, dalłem sie zrobic w bambuko w polo. Amen.

Gość antybiedra
10 powodów dla których nie lubię tego sklepu i nie robię tam zakupów: 1) mały asortyment, mało produktów niebiedronkowych 2) nie można płacić kartą 3) tłumy ludzi , w kolejce czeka się 20 minut 4) nigdy nie ma wolnych koszyków 5) często jest brudno 6) czasem takie chamstwo tam robi zakupy, że szczęka opada 7) jogurty stoją na palecie czasem pół dnia a nie w lodówce 8) małe powierzchnie sklepu, ludzie sie przepychają popychają 9) jak się bierze alkohol to tylko w jednej kasie można płacić 10) owoce i pieczywo są obrzydliwie niedobre

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
antybiedro wszystko zalezy od kierownika skklepu i tego jak kieruje pracuą personelu. U mnie w miescie jest kilkanascie biedronek. Niektore sa dobrze zaopatrzone, czyste i nigdy sie w kolejce nie czeka a inne są o kant dupy, potykasz sie o palety jogurtow i czekasz w kasie 10 min. Wiec mam 3 ulubione biedronki i tylko tych zajezdzam. Dla porownania w Bomi ZAWSZE czekam 15 min w kolejce PS: pieczywo w biedronkach zalezy od lokalnych dostawców z ktorymi biedra ma podpisaną umowę. Tylko niektore produkty są takie same w calej Polsce. U mnie w miescie pieczywo w biedrach jest bardzo dobre.

Gość 121321321231
A mi sie to właśnie podoba w biedronce, że nie mozna płacic kartą, znacznie skraca stanie w kolejce...

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
a ja nie cierpię tesco :O