Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kęza29

jestem bardzo skapa, jak ta choroba sie nazywa ?

Polecane posty

Gość kęza29

mam dużo pieniedzy na koncie i nic nie kupuję jem chleb z masłem jestem zadbana , ubieram sie klasycznie włosy sama sobie ścinam bo mi szkoda forsy na fryzjera cichów już długo nie kupuję w domu mam czysto i estetycznie, chemię kupuje w lidlu ale nic wiecej masakra nie chodzę na zakupy na koncie w banku mam 200 tys , zarabiam od 3 tys w górę czy to jest jakaś choroba powiedzcie mi :O

Gość kotka74-81
wesole jest zycie staruszka ....... a jutro Cie tir walnie jak bedziesz do pracy jechala i na co Ci ta kasa ((((

Gość kęza29
na dodatek skończył mi sie podkład i żal mi kupować następnego, rozciełam tubke i smaruję sobie twarz rurką dozującą :O rajstopy sobie ceruję nitką, ale w takim miejscy gdzie nie widać nogi za pieniadze chce sobie kupic mieszkanie i nie chce nic wydać

Gość kęza29
czyli to normalna oszczędność i nie jestem chora ?

Gość zalamana33
Do momentu gdzie napisalas, ze zbierasz na mieszkanie, to wydawalo mi sie to jakies niezdrowe, ale jesli masz cel, to takie zachowania sa uzasadnione. Mimo, ze umiarkowanie oszczedzam tez wyciskam tubki i w sumie malo kupuje ubran. Ale ten chleb z maslem, to powinnas nieco zmienic, powinnas sie lepiej odżywiac, to bardzo wazne.

Gość rewrwrwerwe
BYwa gorzej.... Ja mam wujka, co ma zarobki ok. 15 tys, przez lata zdążyl odłozyc ponad 2 mln i teraz buduje sobie siedzibę firmy- ma hurtownie.... Mieszka z bloku, chodzi od 30 lat w tym samym, albo dłuzej. Opadła mi szczęka jak zobaczyłam, że podkład pod kran wiaderko i puszcza wodę małym ciurkiem zeby nie ruszyło mu licznika, potem chyba spłukuje tym kibel