Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 30 lat mam

pracowałam 5 lat w biurze zwolnili mnie, a teraz pracuje w KFC co o tym myslicie

Polecane posty

Gość kobieta 30 lat mam

ale powaznie czy to nie jest ponizajace? czasami nachodzamnie mysli, ze jestem nieudacznikiem:(

Gość mam bułeczke fortunately
biuro to nuda, ludzie siedzą i myslą o obiedzie, a w KFC bedziesz miec full żarcia, ps. łatwo bylo dostac prace? można ppdjadać? jak zarobki?

Gość kobieta 30 lat mam
tak, było ogłoszenie odpowiedziałam i mnie przyjeli:) ja nie podjadam:P a co do zarobków bo nie jest xle, pracujac w biurze tez mialam 1200 zl

Gość xendzia
a biuro to jakiś prestiż dla wybranych ? nie uwazam że to lepsze nić kfc przynajmniej pracujesz a nie siedzisz z doopą jak inne i nie narzekasz ze pracy nie ma bardzo dobrze

Gość alexaaaa11
a przestań jakie poniżajace kobieto dzis pracy jak na lekarstwo dobrze ze masz prace.

Gość kobieta 30 lat mam
no nie wiem czy jak na lekarstwo oni dawali ogloszenie kilka razy z tego co mi mowili pracownicy nikt sie nie zglaszal ale ja wtedy jeszcze pracowalam:D nie, nie mowię, że biuro to prestiz ale jednak sama praca jest inna, i o to mi bardziej chodziło

Gość kobieta 30 lat mam
w każdym badz razie dzieki za pozytywne opinie:D

Gość vgedbbmg
Czemu ponizajace? Ja jeszcze szkoly nie skonczylam ale szanuje tych ludzi co tam pracuja i w zyciu bym nie pomyslala ze to ponizajace, raczej ciezka robota, godna podziwu