Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chol... cellulit

kiedy zniknie ten CELLULIT - pomocy!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość chol... cellulit

mam taki dość wyraźny cellulit, nie tylko pod naciskiem ręki ale taki widoczny gołym okiem, za 2 miesiące wybieram się na wczasy i chciałam coś z tym zrobić. wiem, mało czasu. wprowadziłam dietę, tzn. nie jem po 20, staram się pić 1 litr wody dziennie, 2-3 razy w tygodniu chodzę na basen na 1 godzinę i od 4 dni smaruję się kremem antycellulitowym. Myślicie, że da radę jakoś ten cellulit chociać troche zlikwidować?

Gość chol... cellulit
podnoszę

Gość laska marszałkowska
nigdy pokochaj :D

kup sobie to, a po paru tygodniach zobaczysz rezultaty http://banki-chinskie.pl/pages/id/15/zastosowanie/masaz_antycellulitowy masaz co drugi dzien. jak nie chce ci sie samej tego robic, a masz nieco wiecej funduszy, to w salonach kosmetycznych robia tym masaze. jedna sesja to koszt ok. 50zl (zalezy od miasta i salonu). mozesz chodzic cyklicznie, albo jak masz nieco mniej na wydanie - pojdz dwa razy, obczaj jak to sie dokladnie robi, przyzwyczaj skore, i dalej rob sama w domu. do tego rob peeelingi. cos z drogerii albo mozesz zrobic sama, z zaparzonej mielonej kawy (ostudzonej) +cukier+ oliwa. no i ruch. w twoim przypadku basen. dobry wybor. rower jest super. generalnie chodzi o cwiczenia cardio ja tez walcze...

Gość chol... cellulit
makatka dzięki, a gdzie taką gąbkę można kupić, w drogeriach chyba nie bardzo?

Gość chol... cellulit
odnośnie funduszy to właśnie kiepsko, już się na ten basen wykosztowuję (mamy dziecko więc nie mogę całej kasy na siebie wydać). Roweru nie mam i nie bardzo miałabym go gdzie trzymać (brak piwnicy, mieszkam w bloku a mieszkanie 2 pokojowe). Myślałam, żeby wstawać wcześniej rano i chodzić przez 20-30 minut dziennie ale nie wiem czy to coś by pomogło.