Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cenzura PO

PO obejrzeniu tego filmu juz nigdy nie zaglosujecie na PO

Polecane posty

Gość Cenzura PO
Kasiu, dlaczego nie cgesz wrócić? :(

Gość to przykre
ze Polacy są tacy puści.

Gość i8876
Polacy to idioci

Gość ale,jaja jak berety
Gdyby europejskich polityków zapytać, jakim krajem chcieliby rządzić, wielu z nich zapewne bez wahania wskazałoby Polskę. U nas bowiem polityk może wcisnąć ludowi (bo trudno mówić w przypadku Polaków o "obywatelach") każdy kit i nadal czuć się komfortowo. Nie wierzycie? Wystarczy popatrzeć, co dzieje się teraz wokół tzw. reformy emerytalnej. W Grecji przy okazji podobnych zmian trwałyby już regularne walki wokół parlamentu. We Włoszech, Francji, Hiszpanii lub Niemczech trwałby już strajk generalny, unieruchamiając życie w kraju. A co się dzieje w Polsce? Jakaś rachityczna demonstracja związkowców pod Sejmem i tyle. Reportaż Ewy Stankiewicz http://gloria.tv/?media=288828

A to Polska właśnie...WSTYD!

Gość .mastes
We Włoszech, Francji, Hiszpanii lub Niemczech to już od dawna robi sie do 67 roku życia tępaku

Gość xendzia
u nas w polsce to politycy którzy nie mogli wyjsc z sejmu lali protestantów albo wkurzeni wyładowywali agresje na dziennikarzach polityk to największy złodziej w polsce każdy jest dla mnie uczciwy w porównaniu do polityka i faktycznie w polsce jest to posada super bo nic nie robio a kase ma, żona firme prowadzi i maja oparcie w interesach

Gość bryn bryn bryn
Ja pierdole !!! !!! !!! Szmaciarstwo i polskie chamstwo !!! Wygląda na to,że w rządziem mamy oszustów. Po jaką kurwe wracałem do tego burdelu

Gość pamiętam, choc jestem 87
.mastes We Włoszech, Francji, Hiszpanii lub Niemczech to już od dawna robi sie do 67 roku życia tępaku tylko popatrz na takiego 67letniego niemca. jedzie sobie w audi z przeciwslonecznymi brelami na nosie na wycieczke, a u nas 67latek chodzi o lasce i stoi w kolejce do lekarza.

Gość xendzia
wiek emerytalny w Niemczech to 65 lat ! i w tamtych karajach też więc ta obrona jest załosna nie dosc że niemiec zarabia na polskie 12 tys zł , ma wszystko, dofinansowania do leków, wczasy za darmo to jeszcze wczesniej odchodzi na emeryturę więc nie wiem po co dawanie przykładu Niemca do polaka jaki to ma sens ?

Gość Zielone rajstoopy
a co myslisz ze pis lepszy, przciez to stado złodzeii :-o odpierdalaja jakis teatrzyk za nasze pieniadze. KORWIN NA PREZYDENTA !!!

Gość smutny obywatel
no i przede wszystkim Niemiec średnio znacznie dłużej żyje

teraz popatrzcie w tvn24 jak sabat czarownic sie kłóci o to kto gogo , przeciez ich wszystkich nie mozna juz obrazic. oni nie mają już godnosci ni niczego. wszyscy! miast się zając tymi , których w imię prawa wyjebano oni się nadal sobą zajmują. nie warto być zadnym patriotą chuj wbijać w polactwo, im lepiej robisz uczciwy jestes to w tym kraiku jestes leszczem nikt sie takiego nie boi i z takim nie liczy i w imię praw można go zniszczyć i jeszcze go pogarda ze strony polactwa spotka. tyle ludzi uczciwie pracowało z siebie tyle dalo i co? i chujów sto! ich mozna obrażac i okradać. to polaczkowo! moja Babcia dała w 38 roku złoto na uzbrojenie. ni uzbrojenia nie było ni złota tez już nie ma. jeszcze pogarda .

Gość merynosek
Rządy PO upodliły Polaków :(

Gość lklla
PO to dno

Gość wstyd mi
Przepraszam wszystkich, że głosowałem na PO, obiecuję, że się to więcej nie powtórzy.

Gość stttefek
W Grecji przy okazji podobnych zmian trwałyby już regularne walki wokół parlamentu. We Włoszech, Francji, Hiszpanii lub Niemczech trwałby już strajk generalny, unieruchamiając życie w kraju. A co się dzieje w Polsce? Jakaś rachityczna demonstracja związkowców pod Sejmem i tyle." tyle, że grecja lada dzień straci wypłacalność przy 30% bezrobociu, w hiszpanii, czy włoszech jest niewiele lepiej. polska dzieki po jako tako przechodzi kryzys obronna ręka, ale jak ktos widzi rzeczywistość oczami "ojca" rydzyka to niewiele zobaczy. PO wygra kolejne wybory, bo polacy zwyczajnie boją sie psycholi i paranoików, co w imie władzy sa gotowi puscic z dymem własna ojczyznę.

Gość ftnas222222
to jest okradanie uczciwych obywateli czlowiek który pracuje i odprowadza na składki uczciwie jest tu najbardziej pokrzywdzony i upokorzony a posłowie z PO twierdzą że pod sejmem blokowali pijani faceci od których smierdziało

polaczkowe śmiecie te co teraz przepraszają za to , że glosowali na PO , bez honoru , nie ma już kogo okradac i z czego a glosując na PO mieli taką nadzieję to teraz szmaty przepraszają. szanuję tych , którzy popuierają Rząd bo Ci nie liczyli na cuda tak głupi nie sa tylko na to i sie nie przeliczyli , że Rząd PO zreformuje kraj by nie okradali się jego obywatele

Gość twojeprzeznaczenie.,
Zdychaj Pryszczyc , obys zdechł w mekach na raka .

Gość wstyd mi
Uwierzyłem w cuda na patyku, obietnice Tuska - głupi byłem, chyba mózg mi się wyłączył. Teraz widzę jaka to lipa i pic na wodę wsparty propagandą tvn.

polactwo-robactwo ma taką mentalnosć , że te polaczki opite moczem swych zachodnich Panów głosowali w wyborach na tych , którzy sprawią , ze Ci co tu zostali bedą żyli gorzej niż oni. gdy stad wyjeżdzali. z zemsty . takie to polactwo-robactwo jest. żadni z nich patrioci oni głosować będa na tych , którzy im kraść i leniuchować nie będa perzeszkadzali

Gość fwefewfw
nikt nie odpowiada na zaczepki tego śmierdzącego dziada, a ten i tak się produkuje... niech ktoś zbanuje to żywe gówno dla jego własnego dobra 🖐️

Gość mówcie co chcecie..
ale jak do tej pory to najlepsze rządy w naszym kraju niestety i nareszcie

Gość oblok świeżości
myślałam ze PO to fachofcy a to nieudaczniki

Gość kihgg
zagłosuję nawet na diabła jesli zajdzie potrzeba. byle tylko nie dopuścić PISopatów do władzy. oni puszczą polskę z dymem!

Gość oc radzi
POpaprancy juz niedlugo odejda na smietnik tak jak UD UW ROAD jej poprzeczniczki