Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochanaaa90

Co zrobic żeby znów mnie kochał?

Polecane posty

Jestem z moim facetem około 2 lat, sytuacja jest bardzo trudna dlatego, że on ma żonę i dziecko. Nie kocha żony i chce się z nią rozwieść (ja nie byłam powodem rozpadu związku) jednak nie ma gdzie mieszkać i dalej męczy się z nią, ma ciężka i nerwową pracę a dodatkowo spotyka się ze mną. Na początku chciał spotykać się niemal co dzień, pół roku nawet nie mieszkał z żoną, ciągle razem wyjeżdżaliśmy, ale był tez kryzys - zarzucił mi że nie okazuje mu miłości i nie chce go przytulać i całować kiedy on tego potrzebuje. Ta sytuacja odbija się na jego zdrowiu i psychice. Ja zmieniłam się, 2 msce było dobrze, ale teraz uznał że jest zmęczony, musi trochę odpocząć, musi do mnie przyjeżdżać 30 km a zdarzało się że robił takie rundki 3 razy. Codziennie rozmawialiśmy, pisaliśmy smsy, a teraz nagle cisza. Zapewnia mnie że wszystko jest ok, ale ja nie wierzę w to. CO mam robić, cały czas nim myślę, płacze i nie jem, sam nauczył mnie miłości i rozkochał w sobie, broniłam się bardzo długo, a teraz cierpię.

Gość nie_mam_pseudonimu121212
ma dziecko i żonę i inne życie.. nierozwiązane sprawy. Powinnaś dać mu je rozwiązać najpierw... zostawił ją.. jaką masz gwarancję że i Ciebie nie porzuci?

Gość hiszpaniń
operacja plastyczna wymagana

Gość Nienawisciaziejaca
Na odleglosc sie nie ufa kochana ;)