Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropna dziewucha

wierzysz w miłość?

Polecane posty

Gość okropna dziewucha

Dziewczyna godzi się na sex nawet jesli nie jest gotowa bo potrzebuje miłości i bliskości. Chłopak bawi się w miłość bo potrzebuje sexu . Facet bowiem jest tak zaprogramowany że dazy do zobycia jak najwiekszej ilosci partnerek nie zas do stworzenia wiernego zwiazku . co uważacie na ten temat ?

Myślę że nie powinnaś wszystkich wrzucać do jednego worka. Dla mnie na przykład liczy się związek, wierze w miłość. Ale wiem też że wszystko może się różnie potoczyć...

Gość anno dominik
cafe atlantico to projekt mający na celu rozkochać w sobie najwieksza ilosc kafetterianek jednak to mu sie nie uda bo kagfeterianki lubią facetów z jajami a nie taką cipkę stworzoną przez znudzoną nastolatkę :)

Hah nie mogę z tego :D Jestem "projektem" Fakt nie jestem stereotypowym facetem :P "rozkochać w sobie najwieksza ilosc kafetterianek" - to już jest mega tekst... :D

Gość materdolores12111
Nie ma miłosci . To co ludzie tam szumnie nazywają miłością to początkowo zauroczenie i pożądanie które za jakiś czas mija, i wtedy sciągamy rózowe okulary i facet nie jest juz tak idealny, następnie jest zwyczajne przywiązanie i przyzwyczajenie i tyle w temacie. Mam 31 lat i wolę samotne zycie. Faceci chcą tylko jednego - tak jest zawsze, uczucia? hehe ja dziękuję za cos takiego. Wiecej sie czlowiek nacierpi - ze tez musialam to tak późno odkryć. Teraz dopiero odzywam - dla tych którzy sie boją samotnosci: jest naprawdę fajnie, mozna miec pelno przyjaciól i wcale nie trzeba miec faceta. Jesli juz wam bardzo brakuje sexu to mozna pójsc na uklad friends with benefits...ja wole jednak bez tej opcji., Pozdrawiam serdecznie.

Gość okropna dziewucha
wkoncu ktos napisał prawde

Gość najlepsze jest w tym wszystkim
jestesm tak gupia, ze wierze

Gość Apasz24
Zgadzam się z autorką, sam zastanawiam się kiedy skończy mi się ta "chęć zaliczania" coraz to nowszych... To jest silniejsze od faceta, też bym sobie stworzył stały związek ale po co skoro wiem, ze po miesiącu/dwóch kobieta mi się znudzi i będzie beczenie i wyrzuty ;/

Gość najlepsze jest w tym wszystkim
nie ejstem odosobnionym widac przypadkiem