Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaa001

Pan Bóg jest niesprawiedliwy

Polecane posty

Gość kobietkaa001

Czasami tak patrzę na innego kobiety i myślę jak to jest że niektóre sa prawie idealne mają wszystko to co byc powinno, zero problemów ze skórą, gęstę wlosy, brak nadwagi, cellilitu a inne same najgorsze cechy;/ Pan Bóg jest niesprawiedliwy!!

Gość ziomek108
bozia jest sprawiedliwa np. moja koleżanka z byłej szkoły w sumie idealna modelką jest ma bogatych rodziców i przystojnego chłopaka oraz na samych 5 i 6 jechała w szkole no ale jest chora na serce i ojciec regularnie leje jej matkę do tego ma zryty charakter i jest pierdolnięta że szok do tego fanatyczna religijnie i jak wszystkie modelki jest deską nie każdy ma wszystko

Gość choojowy maciek
kurwa bo parskne smiechem, to jeszcze ktokolwiek w tego boga wierzy? :D

ja tam patrzę na to z innej strony.. że są ludzie którzy mają bardziej przejebane ode mnie, bo są niepełnosprawni lub chorują przewlekle albo śmiertelnie, bo - co moim przypadku byłoby katarsofą życiową- nie mogą mieć dzieci, lub ich dzieci są chore lub niepoełnosprawne, bo niekórzy nie mają środków do życia. A to że czasem bierze mnie cholera, bo całe życie muszę być na diecie i pocic się na siłowni żeby wyglądac tak jak niektóre inne kobiety nie robiące nic - to już błachostka. Ja się ciesze z tego co mam. Oby nie było gorzej, żeby nikogo z moich bliskich nie dopadła choroba ( to dla mnie najważniejsze).