Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaaa1221

czy jestem jakas dziwna ? chciałabym żeby wszyscy na mnie lecieli

Polecane posty

Gość olgaaaaaaaa1221

tzn żebym sie każdemu podobala. wiele ludzie mnie uważa za ładna i mam powodzenie ,ale to mi nie wystarcza i chce sie podobac każdemu . niekt mi nie mówi ,ze jestem brzydka ,ale czasem sie zastanawiam dlaczego np ktoś mnie nie podrywa itd typu kelner w knajpie czy dostawca pizzy ,albo kolega z roku

Gość fdfvbg
nie ma tak tepaczku zebys sie podobala wszystkim:) wielu ma rozum w glowie i nie mysli tylko majtami a Ty akurat rozumem jak widac nie grzeszysz wiec tez dziw bierze ze jacys chetni sa

Gość olgaaaaaaaa1221
albo chciałabym np żeby wszyscy faceci moich koleżanek na mnie lecieli (część leci bo to sie da wyczuc) ,wszyscy koledzy mojego faceta ( mimo,ze i tak mnie chwalili mojemu facetowi wiec nie jest zle ,a 2 nawet za daleko sie posuwało ;) )

Gość jkkaksisd
mam to samo i nie wiem skąd się to wzięło, jakieś niedowartościowanie z dzieciństwa czy co? Podejrzewam że to narcyzm

mam taką koleżankę i przyznam że to na dłuższą metę jest strasznie męczące... możliwe, że sama się nie cenisz i szukasz aprobaty w oczach innych, bo gdy jej u kogoś nie widzisz, to czujesz się niewystarczająco atrakcyjna. powiem Ci, że mi osobiście ciężko wytrzymać z taką osobą.. one są zazwyczaj manipulacyjne i wykorzystują innych.

Gość olgaaaaaaaa1221
fdfvbg- no wiesz akurat faceci nie patrza na rozum tylko na wyglad w pierwszej fazie znajomości :P a mi nie chodzi o to żebym chciała z nimi pójsc do łozka ,ale dla samego faktu bym sie chciala podobac kazdemu a ja czuje jak sie komus podobam bo da sie to wyczuc jest troche takich osob ,ale czuje ,ze nie jestem w typie kazdego z drugiej strony może faktycznie dziwne mam wymagania żeby mnie ktos podrywal w pracy itd bo wtedy sa troche inne relacje jak na imprezie np

Gość agzfe
Autorko jesteś typową glupiutka polaczka bez ambicji i planów na przyszłośc Niestety jesteś w większości. .

Gość olgaaaaaaaa1221
,,mam taką koleżankę i przyznam że to na dłuższą metę jest strasznie męczące... możliwe, że sama się nie cenisz i szukasz aprobaty w oczach innych, bo gdy jej u kogoś nie widzisz, to czujesz się niewystarczająco atrakcyjna. powiem Ci, że mi osobiście ciężko wytrzymać z taką osobą.. one są zazwyczaj manipulacyjne i wykorzystują innych." Tak , masz duzo racji. dopóki słysze czesto komplementy jest ok ,a jak na chwile ich zabraknie to juz sie zastanawiam co jest ze mna nie tak zawsze na imprezach ,czy na wakacjach albo gdzies gdzie jest luzniejsza atmosfera mam powodzenie wiec chyba nie jest zle ,ale mam takie okresy kiedy nic własciwie sie nie zmienia w moim wygladzie ,a sie zastanawiam czy nei zbrzydlam itd bo skoro brakuje komplementów lub adoratorów to juz moim zdaniem cos jest nie tak