Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moofis

nie wiem o co mu chodzi.

Polecane posty

pisałam z takim chłopakiem ponad miesiąc, wiedziałam że on też nie ma szczęścia w miłości i wgl fajnie się gadało, mamy wspólnych znajomych i kilka razy się widzieliśmy, normalnie mogliśmy o wszystkim pogadać i wgl. a wczoraj rano napisał, że chce ograniczyc kontakt bo wczesniej nie mial szczesciia, ciagle mysli o takie dziewczynie, za ktora uganiał się rok czasu a ona dawala mu tylko nadzieje i wgl. wie ze nic z tego nie bedzie, ale przez ten caly czas uganiania sie za innymi nie mial okazji być szczęśliwy. no to ok, napisalam ze rozumiem ale jesli bedzie mial jakis problem to zawsze moze do mnie napisać, i po 1 w nocy napisał na gg czy śpię, a ja rano mu odpisalam ze juz spałam dlatego nie odpisalam on juz nic nie pisał. teraz siedzi na gadu i tez nic nie pisze, wgl usunął facebooka, nk itd. cały dzien o nim myslalam, paranoja :S nie wiem o co nawet mi chodzi pisząc to.. może chciałam się wygadać.. ale chciałabym żebyście sie wypowiedzialy/wypowiedzieli co o tym myslicie. czy może napisać do niego co chciał w nocy mi powiedzeć? P.S. ja mam 17 lat, on 18. i prosze, nie mówcie, że to jakieś dziecinne gierki, jesli macie to pisac to lepiej sobie oszczędźcie.. to mi nie daje spokoju :/

Gość nie lola z przedszkola
to nie jest forum dla nastolatek

hm no może rzeczywiście napiszę.. ale aż się boję, sama nie wiem czemu :P

Gość efwefwef
Ale to SĄ dziecinne gierki.

Gość gregerin
Prawda jest taka że gra z tobą psychologicznie, chcę żebyś go pocieszała, a w między czasie zorientujesz się jak bardzo się do siebie zbliżyliście. I taki właśnie jest jego cel. Chce mieć kogoś ale boi się że ta osoba go opuści. Szczerze odradzam wiązanie się z takimi ludźmi, bo są niestabilni psychicznie. Potrafią wziąć nóż i zrobić krzywdę z byle powodu, lub dla tego że gadałaś z sąsiadem pod blokiem, dla nich to już jest powodem zdrady.