Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kos1234

Nowe wejściówki do OvuFriend.pl - portal dla stających się o dziecko

Polecane posty

Gość kos1234

Jeśli któraś z Was jest zainteresowana mam 15 nowych zaproszeń do OvuFriend.pl. Można tam śledzić swoje cykle, system wyznacza dni płodne i dzień owulacji, interpretuje cykl itp. http://ovufriend.pl/?code=izenowe Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

Jeśli jeszcze masz to ja bardzo poproszę ! czy wystarczy kliknąć ten link wyświetlający się przy Twoim wpisie? chyba nie co, to by było za łatwe ;-) revmo@wp.pl -mój mail

Gość kos1234
Tak, tak wystarczy kliknąć na link, bo ten link ma już w sobie kod polecający. A jeśli wejdziesz na stronę bezpośrednio www.ovufriend.pl bez kodu polecajacego się nie zarejestrujesz, bo przy rejestracji zapyta Cię o ten kod i będziesz musiała czekać na emaila zapraszajacego od ovufriend (jeśli taki wogole otrzymasz - ale w wiekszości przypadków jeszcze wysyłają). Powodzenia!

Gość zaczynamodtegomiesiaca
Dzieki, zapisałam się. Fajnie to wygląda! Zaczynamy od tego miesiąca starania i postanowiłam sprawdzać kiedy mam dni płodne, dziś też zakupiłam testy owulacyjne!! jak działać to działać :)

Gość lenka_250
Bardzo fajny portal, super sprawa takie coś. Ale nie mogę znaleźć jak zmienić pierwszy dzień cyklu??

Gość ala1979
Lenka jesli chcesz zmienić pierwszy dzien cyklu to sobie zapisz krwawienie w innym dniu, nie wiem czy tak samo jest w pierwszym cyklu, ale tak mi sie wydaje. Jeszcze tego nie robilam, bo jestem z ovufriedn pierwszy cykl.

Gość lenka_250
Dzieki Ala, nie do końca tak jak pisałaś, bo to był mój pierwszy cykl, ale znalazłam taką opcję w ustawieniach profilu. Czy można udostepnic komuś swój wykres do wglądu? Chciałam pokazać go koleżance, ale musi się zalogować, żeby go zobaczyć, chyba że coś źle robię...

Gość zozi26
Lenka można łatwo udostępniać wykresy, ale to chyba nowa funkcja. Pod wykresem masz cos takiego jak "link do wykresu", jakoś tak ale jak zobaczysz na pewno będziesz wiedzieć że to jest to. Fajnie, że dorobili takie coś, bo bardzo fajny portal.

Gość wkoncu
Hihi dopiero znalazłam ten link, szkoda że nie widziałam tego wcześniej, a próbowałam sie ostatnio zapisać i nie mogłam, a dziś spróbowałam i wysłali mi bezpośrednie zaproszenie.Nie wiem jak to działa, komu wysyłają a komu nie.

Gość szczesliwagwiazda
Czy ktoś wie czemu niektóre funkcje są nieaktywne na OvuFriend? Pytam o ten kalendarz ciąży?? W końcu nam się udało!!! bo 8 miesiącach starań :) Nie tak wiele, a jednak!