Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr.NO

tak patrząc na giełdę GPW i na FOREX mam pewne przemyślenia

Polecane posty

Gość dr.NO

wiadomo, Grecja się sypie i raczej bankruta już nie uratują, szkoda tych naszych 8 mln. PLN, które poszły na ratowanie bankruta ale uważam, że w czasie nadchodzących ME 2012 w piłce nożnej możemy się odkuć i myślę, że możemy sporo zarobić na ME 2012 , najważniejsza sprawa aby odciąć destruktorów takich jak J. Kaczyński lub Jan Tomaszewski od działania sabotażu , sabotaż wewnętrzny jaki prowadzą tylko Polaków odtrąca od działania , widać że nie chce się ludziom działać, sabotaż Kaczyńskiego doprowadził Polaków do destrukcji i amnezji, wielu , bardzo wielu już teraz uważa, że 'to się nie uda' :( i trochę mają racji w tym ustępie , ale może się tak zdarzyć, że znowu rewolucja odbudowy UNI Europejskiej i odbudowa waluty EURO zacznie się od Polski i będziemy prekursorami odbudowy EU ale jak zwykle nikt tego nie zauważy po ME 2012 w piłce nożnej ale gdyby waluta szwajcarska nagle spadła do ceny 2,75 zł za jeden CHF to wielu z nas kredytobiorców może odbierze takie działanie za NAS sukces a tym czasem proponuję destruktorów Polski wysłać jak najdalej od Polski, niech wyjadą natychmiast z Polski w pizzdu !

Gość HMS.........
Cześć KREDYCIARZU - królu życia z mini-ratką:)) Zrób sobie takie małe działanie matematyczne: Od sumy którą jesteś dziś winien bankowi (w PLN) odejmijcie kwotę jaką byś dzisiaj realnie otrzymał za "swoje" mieszkanie. Otrzymana różnica będzie wskaźnikiem TWOJEJ głupoty. GPW zostaw sobie na lepsze czasy. Tyle w tym temacie

Gość dr.NO
HMS śpisz ze swoim kredytem , to życzę fajowskich snóóóóóóf :) ale nie dotego zmierzam, mnie chodzi o to, żeby nie myśleć o kredycie i kolejnej racie kredytu ale wytępić to 'zło' i tych destruktorów z Polski, którzy NAS wpędzają w coraz wyższe kredyty a waluta drożeje, dlaczego nasza polska waluta nie drożeje ?

Gość HMS.........
nie mam kredytu, bo nie muszę być niewolnikiem. wiesz co się stanie z twoim mieszkankiem? kiedy juz nie bedziesz w stanie spłacać, hipoteka zostanie odwrócona i mieszkanko zostanie przejęte za kilka groszy przez pożyczkodawcę:D:D:D. żeby to ogarnąć nie trzeba byc geniuszem. twój kredyt jest nie do spłacenia.jesteś niewolnikiem...i oby tylko ty, a nie twoje dzieci.

Gość gumka myszka
dr NO pomyliłes kierunki w poszukiwaniu destruktorów

Gość dr.NO
nie ' gumka myszka ' nie pomyliłem kierunków, od wielu lat J. Kaczyński i jego psubraty są destruktorami Polski, i ostatnie akcje aby bojkotować ME 2012 to są akcje sabotażu a wcześniejsze akcje aby zamiast budowy dróg i autostrad budować jak najwięcej pomników byłego Prezydenta RP to co to było , akcje wywrotowe , zabawa jak w powstaniu warszawskim w mały sabotaż , wielu z PiS już kryptonimy mają jak w czasach małego sabotażu i co drugi chce być ZOŚKA albo RUDY lub ALEK , to nie są żarty, to jest walka z obecną władzą aby władzę zdobyć metodą partyzantki i podchodami jak w Szarych Szeregach , bo wielu obecnie chętnym na zdobycie władzy epoki się pomyliły i uważają, że walczą z wiatrakami zamiast budować Polskę , naszą Polskę :)

Gość HMS.........
Co ty pierdolisz? Polskę? Było brać kredyt w Kasie Stewczyka w PLN-ach. A najlepiej nie brać go wcale. Wjebałaś się na spekulacyjną minę i szukasz winnych takiego stanu rzeczy. I co ma GPW do tego o czym piszesz, bo mój mózg tego nie łyka. Pierdolisz bez ładu i składu...

Gość dr.NO
HMS nie smędź i nie truj duupy, nie mam żadnego kredytu i jestem facetem skąd wymyśliłaś ten mój kredyt zołzo ? namawiam Polaków aby się nie dali destruktorom Polski takim jak J. Kaczyński, który chce bojkotować ME 2012 a dzięki takiemu bojkotowi My Polacy w pizzdę oberwiemy finansowo , czy kumasz zołzo ?

Gość HMS.........
Nie pierdol debilu. Sam napisałeś: "ale gdyby waluta szwajcarska nagle spadła do ceny 2,75 zł za jeden CHF to wielu z nas kredytobiorców może odbierze takie działanie za NAS sukces" Pies macha ogonem, czy odwrotnie? I co ma do tego GPW? Czekam

Gość eh....
a ja mam kredyt i to we frankach i płacę , stać mnie

Gość gumka myszka
dr.NO nie ' gumka myszka ' nie pomyliłem kierunków, od wielu lat J. Kaczyński i jego psubraty są destruktorami Polski ciekawe... kaczor rządził 2 lata a tobie się czkawką dziś odbija? nauczyli cię czytać cyferki czy tylko czarnego piaru? bo jak opanowałes podstawowe dzialania arytmetyczne to sprawdż sobie co dzieje sie z finansami tego kraju obecnie i co dzialo się za kaczora jak ci malo to może przypomnij sobie pawlaka i jego miszczoską umowę gazową z rosją

Gość dr.NO
HMS GPW bywa odwrotnie proporcjonalne do FOREX ale skoro nic z tego nie rozumiesz to nie mam ochoty tłumaczyć , najprościeś się nie da wytłumaczyć, jeżeli PLN będzie silne to CHF będzie słaby , na rynku światowym mało jest pieniądza PLN, mało jest pieniądza CHF , jeżeli będzie PLN silne to może się wyrównać z CHF pod warunkiem, że nie będzie destruktorów i sabotażystów w Polsce

Gość gumka myszka
dr NO sam takie fajne bajki piszesz czy ktos dla ciebie to robi? :D

Gość HMS.........
Co ty pierdolisz?:D:D:D Weź ten zbiór frazesów i zacznij pisać z dziećmi. Może ktoś to łyknie, ale nie Ja hehh

Gość dr.NO
gumka myszka a Ciebie coraz mniej, zużywasz się przy ścieraniu :) pomyśl o sklonowaniu ale rozsądnie :)

Gość gumka myszka
od klonowania zaczełam :P teraz mam stado myszek na wymianę ale wolałabym abyś odniósł sie do mojej wypowiedzi a nie do mnie :classic_cool:

Gość dr.NO
gumka myszka Tobie i wszystkim destruktorom i sabotażystom w Polsce na czas ME 2012 w piłce nożnej życze, wyypierdalajcie z Polski jak najdalej pozwólcie Polakom się cieszyć z ME 2012 w piłce nożnej, nie znasz się na piłce nożnej i nie chcesz się poznać to spadaj i nie przeszkadzaj !

Gość gumka myszka
widzę awansowałam na destruktora? :D, :D, :D nieźle nieźle a nie sądzisz, że spadaj i nie przeszkadzaj jest tekstem który jest destrukcyjny i rozbijający wspólnotę Polaków na topiku? :P