Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania5545

Jak bawicie sie i spedzacie czas ze swoimi 4 latkami?

Polecane posty

Gość samotnica999
o jak puściutko to ja odpowiem... My uwielbiamy razem malować no i budować z klocków. Szczególnie mały potrzebuje mojej pomocy przy budowaniu z kart dodawanych do zestawów klocków lego duplo. Ale świetnie się przy tym razem bawimy!!!! Teraz ładna pogoda to więcej będziemy spacerować... i bawić się na podwórku...

Gość BRANJA BRINK
rano myjemy sie, c zeszemy, ubieramy razem, idziemy do piekarni po buleczki i mleko, jemy snaidanie, potem przychodzi babcia, ja znikam na 4 godz w pracy.potem razem robimy obiadek, jakies spzratanie, idziemy na spacer, na plac zabaw, pobuszowac po sklepach, albo na basen, albo do kolezanki, albo pojezdzic an rowerku.albo jedziemy na dzialke.wieczorem jest kolacja, kapiel, dobranocka, czytanie wspolne bajek i czarowanie dobrych snow.gdy pada deszcz rysuje,y malujemy lepimy, ogladamy bajki, gramy na kompie, sluchamy muzyki meczymy nasze zwierzatka, pieczemy ciasteczka.nie nudzi nam sie nigdy, wieczorem padam na ryj ale dziecko szczesliwe:D

Gość BRANJA BRINK
bawimy sie tez w kuchnie, w dom (mamy takie zestawy zabawkowe), ukladamy klocki, przebieramy lalki, piszemy literki i cyferki, liczymy, nawlekamy koraliki etc