Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammciaa

Co zobić aby było więcej pokarmu?

Polecane posty

Gość mammciaa

mcie jakieś sprawdzone sposoby??? pije herbatki laktacyjne, piwo karmi, wode, co polecacie??? martwie sie, bo mam naprawde mało pokarmu:(:(

Gość mammciaa
nikt mi nie pomoże???

Gość kielczanka
pij coca cole

Gość junn
ile ma dziecko? dobrze przybiera? woda wskazana jak najbardziej. Aby było więcej pokarmu należy jak najczęściej przystawiać dziecko aby ssanie zwiększyło produkcję mleka.

Gość malinowa8686
a dajesz smoczek, dokarmiasz butelka? jak tak to przestań, przystawiaj często, niech dziecko ssie nawet przez sen kminek pomaga też

Gość Podobnie
Przystawiać, przystawiać i jeszcze raz przystawiać. Wszystkie herbatki laktacyjne wspomagają tylko w ok. 3% - wątpię żebyś zauważyła różnicę, Karmi zawiera jednak alkohol więc nie polecam. Połóż się na cały dzień z dzieckiem do łóżka i tak sobie cycujcie do znudzenia - zobaczysz że już na drugi dzień będzie lepiej.

tez mialam malo i nic mi nie pomoglo. nawet przystawianie bo jak corke przystawialam do cyca to possala chwilke i od razu usypiala. a poniej plakala. to znowu przystawialam i usypiala i tak w kolko. a jak byla glodna to sie denerwowala bo chwilke possala i zaraz pusto bylo :(

Gość mammciaa
dokarmiam dziecko, bo płakał, był poprostu głodny, mój synek ma 3 miesiące, ale słyszałam, ze może sie jeszcze wsyztsko unormować, ale żeby było więcej tego pokarmu... :(

Gość kggnm
czasem nic sie nie da zrobic. ja poległam 2 razy mimo iz próbowałam karmi, herbat, przystawiania, odciagania i co mi tam jeszcze do głowy przyszlo

Gość malinowa8686
wejdz na forum gazeta karmienie piersią, tam odpowiada doradca laktacyjny

Gość mammciaa
Robwalka----dziekuję za link