Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

Jestem ladna i zadowolona z siebie..

Polecane posty

Nie mam zadnych kompleksow bo szkoda na to zycia.mam 19l 168cm wzrost 54kg waga naturalne brazowe wlosy za ramiona.ogolnie szczupla zgrabna figura.ladna twarz duze oczy,pelne usta.. A wy jak wygladacie?i czy jestescie z siebie zadowolone?

Gość EFCEFE
no gratuluje i siedziesz tu na tymk zapyzialym forum jak reszta przegrancow askudnych zyciowych ktorzy twierdza ze sa oczywiscie atrakcyjni:)

Gość Viveettex
pisząc takie głupoty musisz mieć jakiś powód albo masz kompleksy i chcesz sama siebie oszukać pisząc te brednie albo uważasz siebie za lepszą do innych osób tu piszących w każdym bądź razie żal mi ciebie bo w niosek z tego jeden żeś pasztet

Gość piękna_wioletka
ja mam 167 :P 50 kg ,blond włosy i niebieskie oczy :)

Gość page up page down...
A ja jestem niezadowolona z siebie, ze swojego zycia Mam 158cm, 45 kg, małe piersi -B, rozjaśniam włosy-za łopatki, muszę chodzic na solarium przynajmniej raz na dwa tygodnie-bo inaczej powrtaca tradzik, maz woli swoje kientki-bo ja juz go nie interesuję

i zazdroszczę ci ,że umiesz się cieszyc z siebie,z tego co masz ja nie mam tak i nie potrafie, ale fajnie,ze są tacy ludzie

Gość Noxi=debilizm postępujący
Noxiella,czy jak Ci tam to,czego życzysz tu innym(nowotwory) z pewnością wróci kiedys do Ciebie:)

Gość Viveettex
a te które ci odpowiadają " ja mam" to takie baby jak ty

Gość Księżyc w pełni....
Niebiesko zielona gratuluję :-) oby tak dalej

Gość no fakt fakt
jakbyś taka zadowolona z siebie była to nie siedziałabyś na kafe i nie pisała o tym:P w ogóle to nie wiem o co chodzi: jak ktoś się uważa za fajną osobę, ładną czy przystojną, inteligentną czy np. bogatą to zaraz o tym pisze lub mówi. Kiedy właśnie te naprawdę "fajne" osoby nie będą o tym ględzić, bo do czego im to potrzebne? 🖐️

Noxelia-a ja jej zycze własnie dalej takiej postawy, bo to fajne

To ze jestem ladna nie oznacza ze mam caly czas po miescie czy nie wiem gdzie czasem lubie sobie posiedziec w domku,sama.. Zwlaszcza ze moj facet jest w pracy wiec czekam na niego..

jak na tym forum ktos jej zadowolony-niedobrze, a jak jest niezadowolony-tez niedobrze...

Gość .mastes
zaraz znowu pizdy sie beda kłucic która ładniejsza a same pasztety tu są

no to klatwe rzuciałas , pani zdechnie-i juz twoja misja zakończona-ruszaj na pustynie robic wielbładowi śmietanę

wiem,że nie jest zdrowe, i wszyscy mnie rakiem straszą, ale ja widze poprawę , znaczna, moje ciało bardziej mi sie podoba a,ze niezdrowe-nie palę, nie piję, nie wciągam, na wakacjach nigdy w zyciu nie byłam-to chociaz solarium mi się od zycia należy

A skąd wiesz, że się nie cieszę życiem? To, że chciałabym abyć zdechła na raka nie wyklucza mojego zadowolenia. Zresztą i tak nie pojmiesz tego pustaku z wyrokiem 🖐️

A ten topik nie utworzylam zeby sie chwalic tylko zeby pokazac ze nie warto byc zgoszkniala i zakompleksiona osoba bo zauwazylam ze wiele tu takich.nalezy kochac siebie i jak cos sie wam w sobie nie podoba to zmieniac to i bedzie dobrze!

Gość I am glad too
A ja mam 23lata, 176cm wzrostu, waga 64kg, szczupla zgrabna sylwetka, ciemno brązowe naturalne długie wlosy az po talie, ciemno brązowe oczy, czarne brwi, ladne duze usta, szczupla buzia, jasna cera, mam faceta, studiuje.Jestem Szczesliwa w zyciu :-)

Ja tez nie zawsze bylam piekna.kiedys bylam bardzo chuda i mialam na glowie biale spalone siano.odkad przytylam nabralam kobiecych ksztaltow scielam wlosy i zapuscilam do naturalnych i teraz jestem laska jak ta lala i ciesze sie zyciem

czarownica-oj chyba nie jestes zadowolona-bo cieszyłabys się,ze komus jest dobrze , anie starała dobic-musisz być baaardzo smutna osoba

Gość I am glad too
Autorka to fajna girl. Zle ja oceniacie moi drodzy!

Na początku wydawał mi si beznadziejny ten topic, a jednak ma działanie motywując dla kobiet widze :) wiecj tu nie zaśmiecam juz :p