Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaa30

TESTY CIĄŻOWY A CIĄŻA - pomózcie

Polecane posty

Gość ewaaaa30

Cześć! Jestem 10 tygodni po porodzie i 4 tygodnie temu z moim mężem współżyliśmy były to dwa stosunki przerywane, niedawno zaczęłam się źle czuć pierwszy test wykonałam tydzień po stosunku był negatywny potem zrobiłam kolejny 2 tygodnie po stosunku i również był negatywny i wczoraj powtórzyłam czyli 4 tygodnie po stosunku było jakieś małe rozmazanie w miejscu gdzie pojawia sie druga kreska dlatego dziś zrobilam kolejny ale wyszedł negatywnie. Od 4 dni mam nudności najbardziej nocą trochę częściej sikam i ogólnie źle się czuję. Ale ostatnio przeżywałam silny stres i nadal tak jest. Miesiączki od czasu porodu jeszcze ni miałam... Dodam też że karmienie przerwałam niecałe 3 tygodnie temu . Jak myślicie czy mogę być w ciąży??? chyba zrobię test z krwi...

Gość ewaaaa30
proszę również o zrozumienie:)

Gość banalne pytanie
jasne test moze kłamać

Gość mi lekarz
powiedział że 10 tygodni po porodzie to jest watpliwe ze moglabym byc w ciazy

jak nie miałas miesiączki, to chyba owulacji tez nie mialas ??, nie znam sie za bardzo ale tak mi sie wydaje

Gość nius
"jak nie miałas miesiączki, to chyba owulacji tez nie mialas ??, nie znam sie za bardzo ale tak mi sie wydaje" to źle ci się wydaje. Bo najpierw jest owulacja a potem dopiero okres gdy nie dojdzie do zapłodnienia. Tak więc jak najbardziej można zajść w ciążę po porodzie nie mając jeszcze okresu. Jak widać na przykładzie Tori Spelling można zajść bardzo szybko w kolejną ciążę.