Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutuutiiii

Jestem wsciekla na faceta.Zaraz go rozszarpie.

Polecane posty

Gość trutuutiiii

Jak mozna byc takim debilem i jezdzic na gape bez biletu.i stowka idzie sie walic na marne.

ee tam ...to tylko mandat , a ty zaraz od debili śmiesz nazywać swego władcę...💤

Gość trutuutiiii
bo szkoda trzy zł na bilet.

Gość trutuutiiii
to jego wina i sam osatnio mi sie prztyznal ze nie kupuje builetu bo rano nikt nie jezdzi z kontroli a tu bach i zlapali go dzis rano.

a spotkaliście kiedyś jakąś piękną kanarzycę ? bo ja tak , ale w pociągu :classic_cool:

@ revolver 21:37 to wina kanarów , ze łapią ... @ SamotnikXI 21:43 Widocznie mu pecha przyniosłaś tego ranka.... @ najmadrzejszy na swiecie 21:43 ja zawsze jezdze na gape jak wsiadam do tramwaju w poznaniu chyba nawet wiecej niz 100 nie wiem, bo rzadko jezdze i nigdy mnie nie zlapali @revolver 21:48 a spotkaliście kiedyś jakąś piękną kanarzycę ? bo ja tak , ale w pociągu @ najmadrzejszy na swiecie 21:53 ja nie, zawsze jak widze 2-3 typkow wchodzacych do trwamwaju, kazdy innym wejsciem, bez bagazu itd, to wysiadam ___________________- te scenariusze są lepsze od wszystkich podręczników od "strategii" ... -> :D : D :D /dlaczego? -> bo mozna się śmiać.... :D : D :D / __________________

Gość ojejuhhh
Moj tak samo. A najlepsze jest jak wykrecil mi numer za granicą. Wyslalam go żeby skasowal bilety i okazało się że chciał zaoszczędzić...wsiadly kanary, 300 zl kary na lebka... Nawet nie masz pojęcia jaka byłam wkurzona!!! I jeszcze policję chcieli wołać bo nie byliśmy zameldowani w tym kraju :O kasy też już nie mielismy tyle

Gość trutuutiiii
jak sie okazalo to trzy tyg. jedzil bez bietu. Ale powiedzial ze zalaci ze swojej kasy.