Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowapanna

potrzebuje meskiej pomocy

Polecane posty

Gość koralowapanna

Panowie ... Powiedzcie mi czy jak mowicie kobiecie ... Że jest piekna i zmyslowa i tego typu teksty to traktujecie ja jako przyjaciolke czy myslicie o czyms wiecej ? Bardzo prosze o wypowiedzi

a Ty byś powiedziała coś takiego, swojemu przyjacielowi? :D

Gość jack ill
same mondrale czasem w najbardzeij oczywistych sytuacjach pojawiają się wątpliwości

Gość koralowapanna
No a co jak on mowi że nie oczekuje. Nic wiecej tylko przyjazni a rownoczesnie z takimi tekstami wyskakuje

Gość ja nie wierze
jest cienla granica. moze cie testuje bo mysli ze w razie czego by se cie pyknal jakbys poleciala na jego bajery

Gość Ktos z USA
Ja pracuje w Compani i mam kolezanke to jest mix czarnej z bialym ona pochodzi z Kolumbi i powiem ci ze nie jest proste przejsc obok i nie powiedziec jej ze ma pieknom buzie i wspanialy promieniujonco ciplo usmiech jest mila - z gustem ubrana - elegancka - ma swom klase - spokojna - zruwnowazona - cholerne zgraban nie uwierzysz ale ta kobieta ma 58 lat a jej widok daje ci wrazenie ze wczesne 40-to letniej pani bez jakis tam makijazy kture kamuflujom zmarszczki i inne uszczerbki twarzy ona tego nie robi i powiem ci ze muwie jej czesto ze wyglonda slodko bo tak jest i z glebi serca mi to jakos wychodzi to co muwie jest prawdziwe - szczere ! Tak to wyglonda Musisz wyczuc uczciwisc tegoz chlopca jego serce i wogule a potem wyciagnij jakies wnioski ok so Good Lack !