Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię Jabłka

Wstydliwe choroby-lekarz ciacho z tego programu na TLC

Polecane posty

Gość lubię Jabłka

hej laski,czy widziałyście tego lekarza!jakie on ma ciało,często jest pokazany rozebrany jak gdzieś jeżdzą.Masakra,taki mądry i ciacho. A wczoraj mierzył facetom flety,kto oglądał?

Gość hela z fb
obleśny taki, włosy żółte strąki, na bank gej

Gość :D:P
ale fryzure moglby zmienic:P

ogladałam wcześniej, to była powtórka facet ma bary ..... jest 2 x szerszy od tych wymoczków, którzy do niego przychodzą :)

Gość lubię Jabłka
uważam,że może twarz nie jest cudna ale ogólnie cały ma w sobie to coś,pociagający,wyyysoki i piękne ciało,jak jeździli do hiszpani leczyć to był rozebrany,tors idealny!

no co ty. Poza tym on ma bardzo slabe plemniki - kiedys oddawal nasienie do badania w jednym z odcinkow (nie na zywo oczywiscie :P ) i badanie wyszlo gorzej niz kiepsko. Ale lubie ten program :)

Gość ononion
kinder jaka dieta?:)

Gość Lata 80 e
Dla was każdy facet, który jest lekarzem to ciacho :P

MZ - mniej zrec :) Jem 3 posilki, bez slodyczy, nie jem kolacji. Tylko taka dieta jest dla mnie, inne sa zbyt rygorystyczne ;)

Gość ononion
cwiczysz?

Nie, ale mam zamiar ;) I jak sie zrobi pogoda mam zamiar jezdzic na korty udawac ze gram w tenisa :)

Gość lubię Jabłka
dziewczyny nie zmieniajcie tematu.Kto jeszcze ogląda ten program i uważa tego lekarza za ciacho?ja zdecydowanie tak!w dodatku to,że jest taki mądry to masakra jak przyciąga!

Gość gygzelka
Mądre Ciacho ale niestety gej :( Wogóle sie z tym nie kryje Zobacz w google

Nie wiedziałam, że jest gejem, kurde coś we mnie umarło. Zajebiście mi się podobał, lubie takie nordyckie typy :classic_cool:.

Gość gygzelka
Mam dokładnie tak samo :( Tez.sie podobał Geje sa wartościowymi facetami, ad Christian jest bardzo męski: super ciało i ta szeroka szczęka...

Gość gość
Prawie w każdym odcinku pokazują męskie genitalia bez hamulców. Natomiast jak kobieta ma problem z genitaliami to już jakoś nie pokazują tak otwarcie a nawet pomijają pokazanie stref intymnych kobiet oczywiście chodzi o srom,łechtaczkę,pochwę.To jest jakieś chamstwo jak już pokazują narządy płciowe mężczyzn to niech i pokażą narządy płciowe kobiety a nie tylko cycki jak by to były genitalia.Ale co się można spodziewać po głównym lekarzu który jest gejem czyli jest zwyrodniały seksualnie.Gdzie taki gej będzie miał lepiej jak nie przed kamerą rozbierając niedorozwiniętych facetów przed kamerami i wpatrując się im strefą intymnym -pewnie jest wtedy bardzo podniecony ,tylu facetów.Każdy odcinek to wątek z gołym facetem ,przypadek? nie sądzę jak w większości brytyjskich programów pedalstwo i tyle pod przykrywką medycyny.