Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Mam dosc!!! Znowu nie dostalem pracy

Polecane posty

Robili rekrutacje do es systemu w Dobczycach wymagania: - wykształcenie średnie techniczne (elektryczne lub elektroniczne) - nie palić - doświadczenie 2 lata jest to produkcja świetlówek i tego typu rzeczy. Ja mieszkam w Stojowicach, podlegam pod urząd pracy w Dobczycach, ktory podlega pod urząd pracy w Myśleniach. Zadzwoniłem do: - Es systemu - Agencji pracy która rekrutuje New Horizon - Do PUP w Myślenicach - Do PUP w Dobczycach i opieprzyłem ich wszystkich. Że jestem bezrobotny, że nie mam na podstawowe potrzeby typu piwo i papierosy oraz chleb i słodycze o mięsię, ziemniakach, surówkach i rachunkach nawet nie wspomne.

Gość Karinarese
pewnie szefowej nie chciales zrobic minetki co?

Akurat najpierw rozmawiałem z przedstawiecielką agencji New Horizon w bezrobociu a potem z kierownikiem produkcji, który spisał moje dane w komputerze a potem powiedział żebym spodziewał się telefonu.

Gość etulitkaa
mieszkam w okolicach Krakow mam podobnie doświadczenie 4 lata studia skończone a pracy brak

Gość etulitkaa
ja szukam rok też mam małe dziecko

Ja mam średnie wykształcenie gastronomiczne ale bez matury i tytułu technika. Dziecka nie mam, jestem kawalerem, ciągle ćwicze by mieć więcej siły do pracy fizycznej ale jednak ciągłe problemy z pracą.... opieprzyłem dwa urzędy pracy, agencje pracy i firme es system, okazało się że szukają 5 osób a na całą rekrutacje w urzędzie pracy na castingu było 79 osób i do tej pory robią rekrutacje.

Gość próbuj w scenariuszach
:)