Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominanta

może to i dobrze, że nie mam roboty bo faceci by się mnie bali

Polecane posty

Gość dominanta

przy moim charakterku, gdybym jeszcze miała robotę to by chłopy się mnie bały jestem władcza , dominująca, mam swoje zdanie na wiele tematów i używam konkretnych argumentów w jego obronie potrafię sama bardzo wiele rzeczy w domu zrobić jak bym do tego jeszcze dobrze zarabiała to strach się bać co ?

Gość dominanta
nawet wy boicie się odpisac :classic_cool:

Gość Prosze Cię...
Meżczyzni nie boja sie kobiet, ktore maja pracę (w dzisiejszych czasach jest to norma) i wlasne pieniadze, wrecz przeciwnie obawiaja sie raczej zostania sponsorem oraz "jedynym zywiciele" swoje partnerki pijawki (no chyba, ze sama masz prespektywy na wyjatkowo prestizowe zatrudnienie oraz niezwykle wysokie zarobki a twoj ewentualny partner bynajmniej). Ale jezeli twoja osobwosc jest naprawde tak trudna jak deklarujesz to zaiste moze wielu odstraszyc (niezaleznie od twej sytuacji na rynku pracy) wylaczajac uleglych maninsynkow.

Gość dominanta
taaaaaaa w Polsce praca posiadanie pracy jest normą :D nie zgadzam się z Tobą faceci chcą czuć się potrzebni a ja na faceta w obowiązkach domowych nie musze liczyć bo umiem wszystko sama http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4781859&start=60 ten topic czytam i tak mi sie nasunęło