Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekqwert0

jak poderwać dziewczynę w kolejce? jest to w ogóle możliwe?:)

Polecane posty

Gość alekqwert0

dziewczyny jak sądzicie, co powiedzieć, co zrobić? A co Wy byście zrobiły?

Gość czizaz ludzie
No mi się zdarzyło. Odpowiedziałam grzecznie i odwróciłam sie z powrotem. Mam chłopaka. Nie przychodzi mi do głowy nic mądrego, co mogłoby zrobić wrażenie w takiej sytuacji:P

Gość Palomaaa
NIe, bo każdy jest zdenerwowany stojąc w kolejce

Gość alekqwert0
Palomaaa ale w małej kolejce ;) Jakoś ja się nie denerwuję ;p nie wiem co powiedzieć kiedy do niej podejdę, nie wiem czego się spodziewać

Gość fggggggggbf
lepiej zeby to bylo poza kolejka, bo ja bym sie np wstydzila Ci odp przy innych ludziach.. :)

Gość sławek dupa
powiedz jej , ze ją ustawisz tak w życiu , że juz tu w tanim dyskoncie nie bedzie kupować

Gość Natanek
Zerknij na jej zakupy, uśmiechnij się tajemniczo i szepnij: jaki piękny serek... :D

Gość alekqwert0
ja tu poważne pytanie zadaje ;D a jeżeli podszedłbym i powiedział "coś często się tutaj spotykamy" ?? Co byście dziewczyny odpowiedziały :D Dodam że to nie kolejka w sklepie, a w miejscu gdzie często coś załatwiamy, ludzi sporo nie ma. Czy to aż tak krępujące? ;/

Gość alekqwert0
up

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak ją czesto tam widujesz to zacznij jej mowic dzien dobry. Jak bedzie stala w kolejce za Toba to przepuszczaj ją zawsze. Mozesz wpeodziec:"ooo specjalnie zająlem dzis kolejkę dla Pani" ;)) i mega usmiech;)))) Zebys nie wyszedl na jakiegos napaleńca to musisz zagaic rozmowe odnosnie tego urzedu/miejsca w ktorym sie spotykacie... odnosnie spraw zwiazanych z tym.. moze sie rozmowa zacznie kleic

Gość alekqwert0
oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa może skorzystam z Twoich rad :) nie wiem czego się spodziewać, co mogłaby odpowiedzieć na coś w stylu "często się tu spotykamy" ? ;)

Jest to możliwe pod dwoma warunkami: 1) Uwierzysz że dasz radę 2) Odważysz się i coś powiesz

Gość taksobieczytamkafe
JacekJ dobrze radzisz, konkretnie, dzięki! Potrzebowałem chyba właśnie tych słów. Skupię się na tym by w to uwierzyć, później już tylko liczyć na szczęście że kolejny raz ją spotkam :)

Uszy do góry. W najgorszym wypadku Cię zignoruje. Ale, wiesz - kto nie ryzykuje, nie wygrywa. Ja też kiedyś bardzo wstydziłem się kobiet. Przełamałem się jest to dużo przyjemniejszy stan.

Gość tak się pdrywa w kolejce do US
powiedz ze chciałbyś się rozliczyc z żoną ale ty nie masz zony i daj jej kwiatka i powiedz jej że ci się podoba :D

Gość Pawlllli
powiedz jej, że często się coś spotykacie i czy nie chciałaby zostać Twoją królową i potrzymać Ci berło

Gość kacjusz
Udaj, że coś upuściłeś ;-) I... A tak poważnie - ja kiedyś widziałem fajną laskę w kolejce, później przypadkiem znalazłem ją na http://sympatie.eu/ i już jakoś dalej poleciało ;-) A nawet takich planów nie miałem - oczywiście widujemy się na żywo ;-)