Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Athlonee

Ile najdłużej nie uprawialiście seksu??

Polecane posty

Gość Athlonee

No bo się zastanawiam czy moje 1,5 roku nie jest przypadkiem atakiem na rekord swiata ;)??

Gość Athlonee
Czy mam rozumieć, że każdy na tym forum rucha się regularnie bez dłuższych przerw?? Czy w drugą stronę, że większośći tutaj obecnych taka przerwa to nic nadzwyczajnego??

Gość lilijkaaa
5 lat

Gość moniczka1990
1,5 roku??? matko nie wytrzymalabym i ruchnelabym sie z pierwszym lepszym...nie no zartuje ale napewno bym sobie zorganizowala jakiegos faceta

Gość Athlonee
perwersja- ja mojego też "męczę" regularnie ale ile można?? Do mokrutkiej waginki się to równać nie może. pravik- nie wiem co napisać. Może gdybym sam był prawiczkiem to by mi tego tak nie brakowało. moniczka- to Ty taka chyba nie grzeczna dziewczynka jestes??

Gość najdluzej to
4 lata i nie zapowiada się na zmianę obecnego stanu.

Gość wcześniej też nie było lepiej
8 miesięcy. Mam oziębłą żonę. Niestety.

Gość Athlonee
4 lata- to nie brzmi dobrze. Pewnie jesteś kobietą to Ci łatwiej to znosić. 8 miesięcy Ci żona nie dała?? i nie rozwiodłeś się?

Gość HHAH unlimited infinity sBig
548 lat!

Gość ogladal
1,5 miesiaca. z przymusu bo moj misiek wyjechal:)

Gość Siq
całkiem sporo, bo 1.5 roku też. Pierwszy chłopak mnie zostawił, potem szybki klin, długa przerwa, klin i obecna miłość. Jak jesteśmy razem teraz to najdłużej koło 3 tygodni.

Gość anielica87865
ja 16 lat :(

Gość Gogus 31
A ja zapomniałem.

Gość noo niech sie zastanowie
18 LAT

Gość Psotnik
8 godzin.

ja najdłużej nie yebałam się 2 lata bo ciężko mi zachęcić jakiegokolwiek faceta do sexu :(

Gość Athlonee
Fifka to z Tobą jest chyba coś nie tak skoro aż 2 lata nikt Cię nie wyyebał. ;)

Gość gruszkajablko
1,5 roku I to dlej trwa nigdy w zyciu na numerek z niznajomym Bez uczucia albo duzej sympatii nie wchodzi w gre Ale jest do bani

Gość Athlonee
Ja właśnie też mam problem, żeby iść na dziwki albo jakieś łatwe małolaty. Raz tego spróbowałem i wole konika pomęczyć niż łatwe suczki zerżnąć.

Gość maaalinka
2 minuty

Gość tak tylko pytam ;)
prawie 3 miesiące i już nie wytrzymuję, dlatego w weekend będzie akcja z jednym chętnym, obustronna chrapka, więc dlaczego nie skorzystać ;) dopóki byłam dziewicą (20 lat miałam, właściwie 20,5 ho ho, grzeczna dziewczynka;) ) nie do wyobrażenia było dla mnie spać z kimś bez związku, bez miłości, teraz wiem, że miłość to nie wszystko i udany seks jest BARDZO istotny (kiedyś naprawdę myślałam zupełnie inaczej), z chłopakiem rozstałam się te 3 miesiące temu, na nowy związek nie mam chęci, za dużo mnie to kosztowało, teraz wystarczy mi pożądanie :classic_cool:

Gość cfhch
rok i już nie wytrzymuje :P chyba zgwałce jakiegos faceta :P

Gość akarara
leci 11 miesiąc i nic nie zapowiada zmian, bo przygodnego seksu nie chcę, a królewicza na horyzoncie brak :-(

Gość Athlonee
Dziewuszki jestem z wami ;) paluszki i wibratorki w ruch ;) Co do przygodnego seksu to może by było łatwiej gdyby najpierw się zbadać na choróbska. W przypadku wyników negatywnych ,później choć troszkę polubić i w końcu pomóc sobie na wzajem ;) Ale to tylko taka teoretyczna teoria.

Kiedy widzę, jakie niesamowite dziewczyny czasem sypiają same i odlatują robiąc to paluszkiem, sądzę że cały rodzaj męski powinien zapaść się pod ziemię ze wstydu. Zastanawiam się wtedy: czyja to wina. Czy nasza, facetów, że nie wiemy, jak do Was trafić, czy Wasza, że nie wiecie jak trafić na nas. tak więc proponuję rozszerzyć tytułowe pytanie. Ile najdłużej nie uprawialiście seksu i dlaczego?

Hmm chyba też coś koło 2 miesięcy, było ciężko... z każdym tygodniem byłam już bardziej agresywna;p trafiłam wtedy na pana którego będę wspominać do końca życia...

Dlaczego: z każdym tygodniem byłam bardziej napalona, bezpośrednia i agresywna... wiali przede mną :D jeden mi uciekł z sypialny jak go rzuciłam na łózko... brakowało tylko kreskówkowej dziury w drzwiach