Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

kto też jest uzależniony od czytania książek? pogadamy?

Polecane posty

Jak w temacie :) Macie ulubionych autorów? Ja czytam głównie po angielsku, przeważnie ok 2 - 3 powieści w miesiącu, kończę jedną, daję sobie dzień dwa na "dojście do siebie":P i zaczynam następną. Dosłownie, chyba nie potrafię bez tego żyć.

Gość Co z tego że
ja mam tak samo, tez czytam mnostwo ksiazek, powiesci tez,ale czesciej ksiazki naukowe i popularnonaukowe

Też czytam różne poradniki itp, ale głównie uwielbiam powieści, uwielbiam poznawać losy innych ludzi, czy to możliwe w realnym życiu, ale również fantastyczne.

ja tez kocham książki! aktualnie "lubuję sie" w basniach, klasyce dla dzieci, wydaje mi sie, ze te powiesci powstające wspólczesnie silą się na siłe na "bycie ambitnymi" Lubię czytać równolegle 2- 3 ksiązki. w tej chwili : Mary Poppins, Przygody Mikołajka i Sagę Zmierzch (w oryginale). poza tym ostatnio powrócilam do poezji, jako nastolatka uwielbialam poezję miłosną. przed snem, do poduszki czytam sobie "Ballady i romanse" A. Mickiewicza, albo cokolwiek M.Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej.

Gość marceli .
tej od cejrowskiego ?

Gość ostatni moheranin
Andrzej Pilipiuk oko jelenia i religijne teologia i inne takie religia katolicka jest jedyna religia naukową rozumowa doceniająca rozum Jan Paweł II w enklityce Fides et ratio wiara i rozum to dwa skrzydła na kturych duch ludzki unosi sie do odkrywania kontemplowania prawdy

Nie czytam tak dużo jak ty, ale też to kocham:) Marquez, Dumas, Zafon, Sparks...:)